Tudod, mennyire fontos a végső eredmény szempontjából a hőmérséklet helyes ellenőrzése a sütés, füstölés vagy főzés folyamata során? Van számodra egy kivételes, bevált eszközünk, amely megkönnyíti a munkádat a konyhában finom, házi ételek elkészítésekor.
Tartós, gondosan kivitelezett gasztronómiai hőmérő kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Ideális a hőmérséklet ellenőrzésére sütés, füstölés vagy ételek főzése közben. A készüléket széles hőmérséklet-skála jellemzi – 0-tól 100°C-ig. A pontos mérés érdekében a szondatűn speciális hőmérséklet-érzékelő - szonda - található, amely precízen méri a készülő étel hőmérsékletét. A számlapon emellett grafikus skála mutatja a baromfi, sertés-, borjú-, bárány- és marhahús helyes hőmérsékletét. A készülék nagy, jól leolvasható fehér számlappal rendelkezik.
A hőmérséklet ellenőrzése lehet gyerekjáték? Egyértelműen igen. A helyes hőmérsékletméréshez elég, ha a szondát a készülő húsba szúrod. A hőmérséklet-érzékelő a tű kezdetétől számított 0,5 és 1 cm közötti szakaszon található, ezért érdemes ügyelni arra, hogy a hőmérőt megfelelően szúrd a készülő ételbe.
FIGYELEM:
A hőmérőt nem szabad a sütőben hagyni sütés közben, kizárólag rövid idejű, alkalomszerű hőmérséklet-ellenőrzésre szolgál sütés során.
Használd a konyhai hőmérőnket, és élvezd az ízletes, házi készítményeket!