Ismerje meg és értékelje továbbfejlesztett Maxi-v2 erjesztő vízzárunk előnyeit!
A vízzel feltöltött erjesztő vízzárat a fermentáció során alkalmazzák, hogy megóvja az erjesztmény vagy a savanyúság tartalmát az oxigénnel való érintkezéstől, miközben lehetővé teszi a folyamat során keletkező szén-dioxid rendszeres eltávozását.
A hagyományos vízzárakhoz képest a Maxi innovatív vízzár térfogata 92%-kal nagyobb, ami nagyobb előnyöket biztosít a használat során. Törésálló és tartós, valamint biztonságosabb az erjesztmény számára. A vízzár űrtartalma minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy a víz elpárologjon, és az ecetmuslicák vagy más rovarok, illetve baktériumok bejussanak az italba vagy a savanyúságba. A vízzár kelyhének megnövelt átmérője megkönnyíti a víz betöltését. A vízzár kúpos vége csökkenti a tömítetlenség kockázatát, és megkönnyíti a különböző dugókhoz való illesztést. A vízzár lehetővé teszi a bor erjedésének és a savanyítás lefolyásának megfigyelését, átlátszó és esztétikus kivitelű.
A termék méretei: