Frukta-Żel dzsemekhez és konfitűrökhöz - tartósítószer-mentes természetes citruspektin.Egészséges összetétel - a természetes citruspektin, valamint a tartósítószerek és adalékanyagok hiánya biztonságos összetételt garantál, így az egész család – a gyerekek is – egészséges és ízletes készítményeket é... több >
Frukta-Żel dzsemekhez és konfitűrökhöz - tartósítószer-mentes természetes citruspektin.
Egészséges összetétel - a természetes citruspektin, valamint a tartósítószerek és adalékanyagok hiánya biztonságos összetételt garantál, így az egész család – a gyerekek is – egészséges és ízletes készítményeket élvezhet!
Kiváló zselésítés - a kiváló minőségű, természetes citruspektinnek köszönhetően a gyümölcsmassza tökéletesen zselésedik, így minden készítmény gond nélkül kenhető pirítósra, süteményekre és kiflikre!
Egyszerű használat - elég a Frukta-Żelt a gyümölcsökkel elkeverni és felforralni, és máris élvezheti kedvenc gyümölcsdzsemjeinek zselés állagát. Soha nem volt még ilyen gyors!
Mindenféle cukorhoz - a Frukta-Żellel nemcsak a gyümölcsöket, hanem a cukrot is szabadon megválaszthatja: használhat fehér, barna, nádcukrot vagy fruktózt – egyedi ízt és karaktert adva a készítményeknek!
Vegán zselék készítéséhez is nagyszerű - elég bármilyen gyümölcslevet hozzáadni, majd hűtőbe tenni, és néhány óra múlva egészséges desszertnek örülhet.
A Frukta-Żel nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és javítóanyagokat; összetétele természetes citruspektinen alapul. A segítségével az egész család számára – a gyerekek nagy örömére – egészséges és finom, édes, házi készítményeket készíthet! Egy csomag akár 1 kg tetszőlegesen választott gyümölcs tökéletes zselésítéséhez elegendő! Ezzel a termékkel kedvenc készítményeit könnyen, gyorsan és gond nélkül elkészítheti! Csak adja a gyümölcshöz a csomag tartalmát és a választott cukrot, majd erőteljes keverés közben forralja fel. A forró konfitűr máris készen áll az üvegek megtöltésére!
A Frukta-Żel elsősorban alacsony cukortartalmú dzsemekhez ajánlott. Magas cukorkoncentrációjú dzsemekben előfordulhat, hogy a pektin nem zselésedik meg, vagy csomók jelennek meg. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a gyümölcsöt a cukor egy részével és a Frukta-Żellel keverje össze, majd ezután adja hozzá a maradék cukrot.
Használat:
Dzsem:
Mossa meg a gyümölcsöket, magozza ki, a nagyobbakat aprítsa fel.
A Frukta-Żelt keverje össze a gyümölcsökkel, majd erőteljes keverés közben forralja fel.
Szórjon a gyümölcshöz 0,35-0,50 kg cukrot, és főzze néhány percig, amíg teljesen fel nem oldódik.
Őszibarack, körte, sárgabarack, eper, sütőtök stb. esetén adjon hozzá citromlevet vagy fél teáskanál citromsavat.
A forró konfitűrrel töltse meg az üvegeket, zárja le, és állítsa fejre, vagy pasztőrözze.
Vegán zselé:
Melegítsen fel 0,5 l választott gyümölcslevet.
Adjon hozzá Frukta-Żelt, keverje, amíg feloldódik.
Hűlés után tegye a folyadékot hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen.