Baktériumkultúrák joghurthoz

SZIMBÓLUM: 411240
EAN: 5908277717766

1 939 Ft

Kosárba tesz

1938,52 HUF/db.

SZIMBÓLUM: 411240
EAN: 5908277717766


Leírás

Házi joghurt karnyújtásnyira -tökéletesen összeválogatott tejsavbaktérium-kultúrák teszik lehetővé, hogy gyorsan elkészíts egy finom, házi joghurtot! A baktériumok tejszín savanyítására, valamint joghurtkrémsajtok és forrázott, oltós sajtok készítésére is használhatók.Magas minőség -a liofilizálásna... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

  • Házi joghurt karnyújtásnyira - tökéletesen összeválogatott tejsavbaktérium-kultúrák teszik lehetővé, hogy gyorsan elkészíts egy finom, házi joghurtot! A baktériumok tejszín savanyítására, valamint joghurtkrémsajtok és forrázott, oltós sajtok készítésére is használhatók.
  • Magas minőség - a liofilizálásnak – egy speciális szárítási eljárásnak, amely az élelmiszerek egyik legtökéletesebb tartósítási módszere – köszönhetően ezek a kultúrák hosszú ideig megőrzik teljes potenciáljukat.
  • 25 L tejhez - egy kb. 3,0 g tömegű joghurtkultúra-csomag lehetővé teszi, hogy akár 25 liter tejből elkészítsd ezt a remek alapot az egészséges, gluténmentes étrendhez is!
  • Nem csak joghurtkészítőhöz - ha még nem rendelkezel joghurtkészítővel, a baktériumokkal beoltott tejet nyugodtan áttöltheted termosz típusú edénybe vagy fedeles befőttesüvegbe, és meleg helyen hagyhatod. Nézd meg, milyen egyszerű!
  • Egyszerű összetétel - a rendkívül egyszerű és átlátható összetételnek köszönhetően, a baktériumaink választásával befolyásolhatod a kalóriatartalmat, és biztosíthatod magadnak a vegyszerektől és egészségre ártalmas anyagoktól mentes, egészséges termékeket! Összetevők: Streptococcus thermophilus, laktóz.



Szeretnél édesítőszerek és vegyi adalékok nélküli, egészséges joghurtot élvezni? Készíts finom, házi joghurtot a saját konyhádban! Ebben a tökéletesen összeválogatott tejsavbaktérium-kultúrák segítenek, melyek gyors és egyszerű joghurtkészítést, valamint a tejszín savanyítását is lehetővé teszik! Segítségükkel könnyedén készíthetsz sűrű joghurtot, amely alapul szolgálhat saját házi joghurtkrémsajtodhoz. Mivel ezek a baktériumok termofilek (azaz a magas hőmérséklettel szemben ellenállók), felhasználásukkal forrázott, oltós sajtokat is készíthetsz! A liofilizálás – egy speciális szárítási módszer, az élelmiszerek egyik legtökéletesebb tartósítási eljárása – alkalmazásának köszönhetően ezek a kultúrák hosszú ideig megőrzik teljes potenciáljukat. Egy csomag baktériumkultúrával akár 25 L tejből készíthetsz joghurtot! Használatuk gyerekjáték, joghurtkészítővel és anélkül is alkalmazhatod őket!

Használati útmutató:

Friss, „tehén alól” származó tej esetén javasolt a pasztőrözés kb. 65°C-on 30 percig. 3 L alacsonyan pasztőrözött vagy friss tejet melegíts 43-44°C-ra. Egy kis mennyiségét öntsd egy pohárkába, és oldj fel benne kb. 0,3 g joghurtbaktériumot. Ezt az adagot öntsd a meleg tejhez, és alaposan keverd el. Várj kb. 20 percet, a hőmérsékletet 43-44°C-on tartva (hogy megtörténjen a baktériumok előaktiválása). A tiszta, kiforrázott edénykéket töltsd meg a baktériumokkal beoltott tejjel a térfogat 3/4-éig, és szorosan zárd le. Hagyd meleg helyen, pl. a radiátor közelében, jó néhány órán át (lehetőleg egy éjszakán át). Ha joghurtkészítőt használsz, az oltott tejet öntsd a készülék tartályába, állítsd a hőmérsékletet 45°C-ra, és hagyd 6-8 órán át érni, hogy a joghurt megérjen. Ha ezután még túl folyós, hosszabbítsd meg az érlelési időt. Minél hosszabb az érlelés, annál intenzívebb lesz a joghurt íze. Az érlelés befejeztével tedd a joghurtot hűtőszekrénybe, és fogyasztásig ott tárold - legfeljebb 3-5 napig. A joghurtbaktérium-kultúrák megfelelő fejlődéséhez az optimális pH 6-7 közötti. Az olyan kiegészítőket, mint a diófélék, müzli vagy gyümölcsök, a kész joghurthoz, közvetlenül fogyasztás előtt add.


Összetevők: Streptococcus thermophilus, laktóz


A minőségmegőrzési idő figyelembe veszi a termék 30°C alatti hőmérsékleten, legfeljebb 7 napig tartó szállításának lehetőségét.


Nettó tömeg: kb. 3,0 g

A baktériumkultúrák tömege aktivitásuktól függően eltérhet.

A csomagolás méretei:

  • hosszúság 12,5 cm 
  • szélesség kb. 0,3 cm
  • magasság 18,6 cm
Tömeg
3.0 g

Przeznaczenie
do jogurtu

Wydajność
na 25 L mleka

Aktywność
1 U

Baktériumkultúrák joghurthoz

Baktériumkultúrák joghurthoz ['maradj otthon', ' joghurtkultúrák', ' baktériumkultúrák joghurthoz', ' hogyan készíts joghurtot', ' gluténmentes étrend', ' baktériumok', ' indítókultúrák']
kedvencek

1 939 Ft

1938,52 HUF/db.

Tedd a kosárba