Aszalógép gombákhoz, gyümölcsökhöz, zöldségekhez és fűszernövényekhez, 125 W

SZIMBÓLUM: 801003
EAN: 5908277701352

7 492 Ft

TERMÉK NEM ELÉRHETŐ

7491,83 HUF/db.

SZIMBÓLUM: 801003
EAN: 5908277701352


Leírás

Az élelmiszer-aszaló olyan termék, amely lehetővé teszi egészséges, tápanyagokban gazdag aszalt gyümölcsök, zöldségek, gombák, húsok és gyógynövények elkészítését tartósítószer, só vagy cukor hozzáadása nélkül. Ismerd meg a szárítást — az egyik legjobb élelmiszer-tartósítási módszert, amely segít me... több >

TERMÉK NEM ELÉRHETŐ

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

Az élelmiszer-aszaló olyan termék, amely lehetővé teszi egészséges, tápanyagokban gazdag aszalt gyümölcsök, zöldségek, gombák, húsok és gyógynövények elkészítését tartósítószer, só vagy cukor hozzáadása nélkül. Ismerd meg a szárítást — az egyik legjobb élelmiszer-tartósítási módszert, amely segít megőrizni az élelmiszerek természetes értékeit a lehető legnagyobb mértékben!


  • Aszalj az egészségedért! - a gyümölcsök, zöldségek, gombák, húsok és gyógynövények aszalására szolgáló készülék lehetővé teszi az élelmiszer tartósítását és fogyaszthatósági idejének meghosszabbítását a vitaminok és értékes mikrotápanyagok megőrzése mellett, felesleges tartósítószerek hozzáadása nélkül!
  • 5 tálca - az öt kerek tálcából álló felépítésnek köszönhetően ezzel az aszalóval egyszerre nagyobb mennyiségű élelmiszert száríthatsz!
  • Beépített fűtőspirál és 125 W teljesítmény - állandó hőmérsékletű meleg levegőt biztosít, amely szabadon kering a készülék belsejében.
  • Minimalista dizájn - a fehér alap és az átlátszó tálcák révén az aszaló remekül mutat mind a modern, mind a hagyományos konyhákban, és lehetővé teszi a szárítási folyamat ellenőrzését a tálcák levétele nélkül!​
  • Szárítás egész évben - ha van élelmiszer-aszaló a konyhádban, egész évben finom hozzávalókat készíthetsz főételekhez, salátákhoz, zabkásához és desszertekhez – a természet minden szezonális kincsét kihasználva!


Az élelmiszer-szárítás a tartósítás egyik legtökéletesebb módja. A készülék belsejében, a fűtőspirál és a tálcákon elhelyezett termékek rétegei között szabadon keringő, állandó hőmérsékletű meleg levegő biztosítja, hogy az alapanyagokból tökéletesen eltávozzon a víz, miközben a vitamin- és tápanyagtartalom csak minimálisan csökken. A kínálatunkban szereplő készülék bármely szezonális élelmiszer szárítására alkalmas. Ezzel a módszerrel gond nélkül készíthetsz készleteket aszalt zöldségekből, gyümölcsökből, gombákból, húsokból és gyógynövényekből! Az aszaló egész évben lehetővé teszi az egészséges ételek elkészítését káros vegyszerek használata nélkül. A készülékkel virágok és gyógynövények is száríthatók, illetve gabonapelyhek is készíthetők.


Az aszaló felépítése

1. Beépített fűtőspirál.

2. 5 darab tálca készletben

3. Szabályozható szellőzőnyílásokkal ellátott fedél

4. Hálózati kábel villásdugóval és kapcsolóval


Használat

Szárítás előtt mossa meg a termékeket, majd törölje szárazra.


FIGYELEM: Ne helyezze a termékekkel megrakott tálcákat a fűtőspirál fölé, ha víz található rajtuk. A termékeket vágja kisebb darabokra vagy szeletekre úgy, hogy szabadon elhelyezhetők legyenek a tálcákon. A szárítási idő a szeletvastagságtól függ. Ha egyes tálcákon a termékek kevésbé száradtak meg, a szárítás közben javasolt felcserélni a tálcák sorrendjét úgy, hogy a kevésbé száraz termékeket tartalmazó tálcák alulra, közelebb a fűtőspirálhoz kerüljenek. Egyes gyümölcsök természetes védőréteggel rendelkeznek, ami lassítja a szárítást. Ilyenkor, a szárítás idejének csökkentése érdekében, ajánlott a termékeket forró vízbe tenni és 1-2 percig forralni, majd hideg vízbe mártani, leszűrni és alaposan leszárítani.



A termékekkel megtöltött tálcákat helyezze a fűtőspirál fölé, és fedje le a fedéllel.

A fedélen állítsa be a szellőzőnyílásokat a kívánt légáramlásnak megfelelően.

Kapcsolja be az aszalót; a készülék 125 W teljesítménnyel működik.

A szárítás befejeztével kapcsolja ki az aszalót, várja meg, amíg a termékek kihűlnek, majd tegye őket a tárolóedénybe. A felmelegített levegő a tálcákon áthaladva elpárologtatja a vizet a szárítandó termékekből. A szárítási idő az alapanyagok víztartalmától és daraboltságától függ; pl. az almát legfeljebb 5 mm vastag szeletekben ajánljuk szárítani. A szárítás alatt javasoljuk időnként felcserélni a tálcákat az egyenletes száradás érdekében. A vizesebb termékek, például a szilva, a szőlő vagy a nedves gomba szárítása lényegesen hosszabb időt igényel.


TIPPEK ZÖLDSÉGEK SZÁRÍTÁSÁHOZ

Név / Előkészítés / Szárítás utáni állag / Idő

- Padlizsán hámozza meg, és 6-12 mm vastag szeletekre vágja törékeny 6-18 óra

- Brokkoli darabolja rózsákra, forrázza 3-5 percig törékeny 6-20 óra

- Kelbimbó vágja félbe ropogós 8-30 óra

- Cékla a gyökeret és a leveleket vágja le, főzze elő, hűtse ki, szeletelje ropogós 8-26 óra

- Hagyma vágja karikákra ropogós 8-14 óra

- Fokhagyma hámozza meg, vágja kerek szeletekre ropogós 6-16 óra

- Zöldbab vágja fel és főzze, amíg üveges nem lesz törékeny 8-26 óra

- Gombák darabolja, a kicsiket egészben szárítsa kemény / ropogós 3-10 óra

- Cukkini vágja 6 mm vastag szeletekre törékeny 6-18 óra

- Karfiol darabolja rózsákra és főzze, amíg megpuhul kemény 6-16 óra

- Káposzta 3 mm vastag csíkokra vágja, a torzsát távolítsa el kemény 6-14 óra

- Articsóka 3 mm vastag csíkokra vágja törékeny 5-13 óra

- Sárgarépa főzze, amíg megpuhul, aprítsa vagy szeletelje ropogós 8-14 óra

- Uborka hámozza meg és 12 mm vastag szeletekre vágja kemény 6-18 óra

- Csípős paprika (chili) nem igényel szeletelést kemény 8-14 óra

- Csiperkegomba vágja szeletekre, a kicsiket egészben szárítsa kemény 6-14 óra

- Petrezselyemgyökér hámozza meg és vágja szeletekre, a zöldjét a tálcára terítse ropogós / törékeny 2-10 óra

- Paradicsom hámozza meg, darabolja vagy vágja karikákra kemény 8-24 óra

- Rebarbara hámozza meg, 3 mm vastag szeletekre vágja nedvességtől mentes 8-38 óra

- Zeller 6 mm vastag szeletekre vágja ropogós 6-14 óra

- Édes paprika a magokat távolítsa el, 6 mm vastag csíkokra vágja ropogós 4-14 óra

- Metélőhagyma vágja darabokra ropogós 6-10 óra

- Spenót forralja fel, amíg elveszíti a színét ropogós 6-16 óra

- Burgonya vágja szeletekre, főzze 8-10 percig ropogós 8-30 óra.


TIPPEK GYÜMÖLCSÖK SZÁRÍTÁSÁHOZ

- Friss ananász hámozza meg és vágja szeletekre vagy kockákra kemény 6-36 óra

- Konzerv ananász öntse le a levét és itassa le puha 6-36 óra

- Banán hámozza meg, 3-4 mm vastag karikákra vágja ropogós 8-38 óra

- Őszibarack amikor a gyümölcs részben megszáradt, vágja fel és távolítsa el a magját puha 10-34 óra

- Datolya magozza ki kemény 6-26 óra

- Füge vágja szeletekre vagy félbe kemény 6-26 óra

- Körte hámozza meg, szeletelje puha 8-30 óra

- Alma hámozza meg, távolítsa el a magházat, és vágja karikákra vagy szeletekre puha 8-30 óra

- Sárgabarack magját vegye ki és vágja szeletekre puha 13-28 óra

- Narancshéj vágja hosszú csíkokra törékeny 8-16 óra

- Szőlő nem igényel szeletelést puha 8-38 óra

- Meggy nem igényel szeletelést, amikor a gyümölcs részben száraz, magozza ki kemény 8-36 óra

- Vörösáfonya nem igényel szeletelést puha 6-26 óra


Műszaki paraméterek:

teljesítmény: 125 W

5 tálca, méret: 23 cm x 27 cm

szín: fehér


A készülék méretei:

szélesség: 25 cm

hossz: 31 cm

magasság: min. 23 cm, max 29,5 cm

kábel hossza: 90 cm


A csomagolás méretei:

szélesség: 32 cm

mélység: 28 cm

magasság: 25 cm

Hosszúság
33.0 cm

Szélesség
33.0 cm

Magasság
32 cm

Tömeg
1.89 kg

Moc
125.0 W

Kontrola temperatury pracy
nem

Funkcja jogurtownicy
nem

Aszalógép gombákhoz, gyümölcsökhöz, zöldségekhez és fűszernövényekhez, 125 W

Aszalógép gombákhoz, gyümölcsökhöz, zöldségekhez és fűszernövényekhez, 125 W ['aszalógépek', ' gombaszárító', ' gyümölcsaszaló', ' zöldségek aszalása', ' hús szárítása', ' zöldségaszaló', ' élelmiszerek aszalása', ' ételek szárítása', ' konyhai aszalógép']
kedvencek

7 492 Ft

TERMÉK NEM ELÉRHETŐ

 

 

Adja meg e-mail címét, és értesítjük, amint a termék újra elérhető lesz.

Köszönjük, az email címedet rögzítettük.