Az én hobbim: házi borkészítés - orosz nyelvű változat

SZIMBÓLUM: 980016
EAN: 9788395643163

451 Ft

Kosárba tesz

450,53 HUF/db.

SZIMBÓLUM: 980016
EAN: 9788395643163


Leírás

"Hobbim: HÁZI BORKÉSZÍTÉS" - a könyv orosz nyelvű változataÚJDONSÁG - orosz nyelven kiadott útmutató dr. mérnök Ewa Kwapisz tollából, mindazoknak, akik finom házi borokat szeretnének készíteni.A könyv közérthető módon íródott, és a hobbistáknak szól kezdőknek és haladóknak egyaránt.148 oldal és szá... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

"Hobbim: HÁZI BORKÉSZÍTÉS" - a könyv orosz nyelvű változata

  • ÚJDONSÁG - orosz nyelven kiadott útmutató dr. mérnök Ewa Kwapisz tollából, mindazoknak, akik finom házi borokat szeretnének készíteni.
  • A könyv közérthető módon íródott, és a hobbistáknak szól kezdőknek és haladóknak egyaránt.
  • 148 oldal és számos értékes, gyakorlati tanács és útmutatás.
  • A borászati kaland sikerét meghatározó kulcsfontosságú lépések áttekintése.
  • 25 gondosan kiválasztott és kipróbált recept kiváló házi gyümölcs-, szőlő- és virágborokhoz, valamint mézborokhoz és ciderekhez.

Nem túlzás azt állítani, hogy a bor a világ legnemesebb itala, amely életmódunk és a szó tágabb értelmében vett kultúránk elválaszthatatlan részévé vált.

A bor – akárcsak a zene, az irodalom vagy a színház – olyan különleges élményeket és érzelmeket nyújt, amelyek felkorbácsolják vagy lecsillapítják az érzékeket, megmozgatják a képzeletet és egzisztenciális elmélkedésre késztetnek.

A bor összeköti a generációkat, segíti a kapcsolatteremtést és a társas kapcsolatok elmélyítését.

Az új, a nehezebb termesztési feltételekhez alkalmazkodott szőlőfajták használatának lehetőségének köszönhetően különféle régiókban – még a hűvösebb éghajlatúakban is – gyönyörű, nagy szőlőültetvények, valamint kisebb, de ugyanolyan bájos szőlőskertek jönnek létre a ház körüli kertekben. A táj csodálatos elemei a gyümölcsösök is, amelyekben az évszakok örök ritmusának megfelelően beérnek a gazdagságukkal csábító gyümölcsök – amelyek kiváló alapanyagot jelentenek borok és ciderek készítéséhez is.

Ez az útmutató a mikro-léptékben tevékenykedő amatőr borászoknak készült. Rájuk gondolva kerültek ismertetésre a legfontosabb borászati alapanyagok, a vinifikációs folyamat egyes lépései, valamint a bor érlelése alatti gondozás szabályai.

Használjuk a mellékelt recepteket, és készítsünk érdekes, jó italokat, hogy élvezhessük a saját, otthoni pincénkből származó bor, cider vagy mézbor kóstolásának rendkívüli élményeit.

dr. mérnök EWA KWAPISZ - biotechnológus, menedzser és volt egyetemi oktató, aki enzimek és szerves savak előállítására specializálódott, a borélesztők és tápanyagok gyártására szolgáló technológiai vonal egyik társkidolgozója, az enológiai folyamatok tökéletesítésében szerzett óriási tapasztalattal rendelkező szenvedélyes szakember.


  • ​Újdonság - orosz nyelven kiadott útmutató dr. mérnök Ewa Kwapisz tollából mindazoknak, akik finom házi borokat szeretnének készíteni.
  • Az útmutató közérthető nyelven íródott, és a hobbistáknak szól, a kezdőktől a tapasztaltabbakig.
  • 148 oldal és számos értékes, gyakorlati tanács és ajánlás.
  • A borászati kaland sikerét meghatározó kulcspontok bemutatása.
  • 25 kifejezetten kiválasztott és kipróbált recept kiváló házi gyümölcs-, szőlő- és virágborokhoz, valamint mézborhoz és ciderhez.

Nincs túlzás abban az állításban, hogy a bor a világ legnemesebb itala, amely életmódunk és kultúránk tágabb értelemben vett szerves részévé vált. A bor – akárcsak a zene, az irodalom vagy a színház – olyan különleges élményeket és érzelmeket nyújt, amelyek felkorbácsolják vagy lecsillapítják az érzékeket, megmozgatják a képzeletet és egzisztenciális elmélkedésre késztetnek. A bor összeköti a generációkat, segít a kapcsolatteremtésben és a társas kapcsolatok elmélyítésében.

Az új, a nehezebb termesztési körülményekhez alkalmazkodott szőlőfajták alkalmazásának köszönhetően különböző régiókban – a hűvösebb éghajlatúakban is – egyre gyakrabban létesülnek a ház körüli telkeken nagyszerű, nagy, valamint kisebb, ám nem kevésbé bájos szőlőültetvények. A táj festői elemei a gyümölcsösök is, amelyekben az évszakok örök ritmusának megfelelően beérnek a gazdag termésről tanúskodó gyümölcsök – ezek szintén ideális alapanyagot jelentenek borok és ciderek készítéséhez.

Ez a kiadvány kis mennyiségben termelő, amatőr borászoknak szól. Érdeklődésüket szem előtt tartva a könyv bemutatja a legfontosabb borászati alapanyagokat, a vinifikáció folyamatait, valamint a bor érlelése alatti kezelésének szabályait.

Próbáljuk ki a javasolt recepteket, és alkossunk érdekes, minőségi italokat, hogy felejthetetlen élményeket szerezzünk saját házi pincénkből származó bor, cider vagy mézbor kóstolásakor.

dr. mérnök EWA KWAPISZ - biotechnológus, menedzser és volt egyetemi oktató, aki enzimek és szerves savak előállítására szakosodott, a borélesztők és tápanyagok gyártására szolgáló technológiai vonal egyik kidolgozója, a borászat iránt szenvedélyesen elkötelezett szakember, nagy tapasztalattal az enológiai folyamatok tökéletesítésében.

Hosszúság
14.8 cm

Szélesség
0.6 cm

Magasság
21 cm

Tömeg
0.227 kg

Az én hobbim: házi borkészítés - orosz nyelvű változat

Az én hobbim: házi borkészítés - orosz nyelvű változat ['házi borkészítők útmutatója', ' hogyan készíts saját bort', ' cider', ' mézsör', ' ajándék', ' házi borok receptjei', ' házi borok', ' ciderek és mézsörök', ' hobbi borászoknak', ' könyv a borról', ' borászati könyv']
kedvencek

451 Ft

450,53 HUF/db.

Tedd a kosárba