Tudod, mennyire fontos a végső eredmény szempontjából a hőmérséklet megfelelő ellenőrzése sütés, füstölés vagy főzés közben? Van számodra bevált eszközünk, amely megkönnyíti a munkát a konyhában finom, házi ételek elkészítésekor.
Kulináris hőmérőnk kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, így biztonságosan használhatod sütés, füstölés vagy főzés során. A készülékre széles hőmérsékleti skála jellemző - 0–250 °C. A még pontosabb mérés érdekében a hőmérő szúró részében hőérzékelő – szonda – található, amely precízen méri a készülő étel hőmérsékletét. A készülék nagy, jól olvasható fehér számlappal rendelkezik. A hőmérő PZH tanúsítványt kapott.
A hőmérséklet ellenőrzése lehet gyerekjáték? Természetesen! A helyes hőmérséklet-méréshez elég, ha a hőmérő szondáját a készülő húsba szúrod. A hőérzékelő a tüske elejétől számított 0,5–1 cm közötti szakaszon található, ezért érdemes ügyelni arra, hogy a hőmérőt megfelelően szúrd be az elkészítendő ételbe. Már egy pillanat is elég az eredmény leolvasásához.
Használd professzionális kulináris hőmérőnket, és élvezd az ízletes, házi finomságokat!