A poliamid műbél házi készítésű csemege- és húskészítmények előállítására szolgál.
Lehetővé teszi a saját készítésű főzéssel hőkezelt húskészítmények, mint például a disznósajt, pástétom, sonka, mettwurst, luncheon meat, mortadella, véreshurka elkészítését. Alkalmas ételek sous-vide módszerrel történő készítéséhez is.
Használat:
Használat előtt körülbelül 15 percig áztassa legfeljebb 40°C-os vízben. Áztatás közben a teljes műbél legyen a vízbe merítve. A szorosan megtöltött műbelet kösse el, majd a húskészítmény típusának megfelelő hőkezelésnek vesse alá.
A főzés során alkalmazható maximális hőmérséklet 100°C. A hőkezelés után levegővel hűtse, ne alkalmazzon sokkoló hideg vizes zuhanyt.
A műbeleket tiszta, száraz, jól szellőző helyen, legfeljebb 25°C-on tárolja.
PZH tanúsítvánnyal rendelkezik.
Hőállóság: 100°C
Az egységcsomag 8 fm ± 5%-ot tartalmaz
Átmérő: 73 mm
Az EU-ban készült.