2 db csere tömítés a Browin 320624 vákuumfóliázóhoz.
A vákuumfóliázó jellemzői:
Vákuumcsomagolás:
További információk:
Figyelem: Vákuumszíváshoz goffrált (prégelt) fólia vagy táska/tasak szükséges. A hagyományos sima fóliákat csak légmentesen le tudod hegeszteni.
A vákuumhegesztés jelentősen lerövidíti a pácolási időt, és biztosítja a húsáruk szaftosságát az érlelési folyamat során. Nyáron és ősszel, a fóliázót használva, tökéletesen előkészítheted a szezonális gyümölcsöket fagyasztásra. Megfelelő fóliákban például friss fűszernövényeket is tárolhatsz. Ünnepek és összejövetelek után, amikor általában sok étel marad, a vákuumcsomagolásnak köszönhetően meghosszabbíthatod a finom falatok fogyaszthatósági idejét.
Élelmiszertárolási útmutató
| Hűtő (5±3°C) | Hagyományos tárolás | Vákuumcsomagolva |
|---|---|---|
| Nyers hús | 2-3 nap | 8-9 nap |
| Tenger gyümölcsei/halak | 1-3 nap | 4-5 nap |
| Hőkezelt hús | 4-6 nap | 10-14 nap |
| Zöldségek | 3-5 nap | 7-10 nap |
| Gyümölcsök | 5-7 nap | 14-20 nap |
| Tojás | 10-15 nap | 30-50 nap |
| Fagyasztva (-16±-20°C) | Hagyományos tárolás | Vákuumcsomagolva |
|---|---|---|
| Hús | 3-5 hónap | > 1 év |
| Halak | 3-5 hónap | > 1 év |
| Tenger gyümölcsei | 3-5 hónap | > 1 év |
| Környezeti hőmérséklet 25±2°C / szobahőmérséklet | Hagyományos tárolás | Vákuumcsomagolva |
|---|---|---|
| Pékáru | 1-2 nap | 6-8 nap |
| Sütemények/kekszek | 4-6 hónap | > 1 év |
| Rizs/liszt | 3-5 hónap | > 1 év |
| Diófélék/magvak | 3-6 hónap | > 1 év |
| Tea | 3-6 hónap | > 1 év |