Hobbim: házi borkészítés – angol nyelvű változat

SZIMBÓLUM: 980017
EAN: 9788395643132

518 Ft

Kosárba tesz

517,77 HUF/db.

SZIMBÓLUM: 980017
EAN: 9788395643132


Leírás

„Hobbim: HÁZI BOR KÉSZÍTÉSE” – a könyv angol nyelvű kiadásaÚJDONSÁG angol nyelven – dr. mérn. Ewa Kwapisz útmutatója mindazoknak, akik finom házi borokat szeretnének készíteni.A könyv, közérthető módon megírva, végigvezet a bor elkészítésének teljes folyamatán.160 oldalnyi értékes, gyakorlati tanács... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

„Hobbim: HÁZI BOR KÉSZÍTÉSE” – a könyv angol nyelvű kiadása

  • ÚJDONSÁG angol nyelven – dr. mérn. Ewa Kwapisz útmutatója mindazoknak, akik finom házi borokat szeretnének készíteni.
  • A könyv, közérthető módon megírva, végigvezet a bor elkészítésének teljes folyamatán.
  • 160 oldalnyi értékes, gyakorlati tanács és útmutató a kezdő és a haladó hobbiborászok számára egyaránt.
  • Az útmutató rávilágít a kulcsfontosságú lépésekre, amelyek a borászati kaland sikerét meghatározzák.
  • 25 külön gondosan kiválasztott és kipróbált recept kiváló házi gyümölcs-, szőlő- és virágborokra, valamint mézsörökre és ciderekre.

A bor – akárcsak a zene, az irodalom vagy a színház – olyan különleges élményeket és érzelmeket nyújt, amelyek felkorbácsolják vagy megnyugtatják az érzékeket, megmozgatják a képzeletet és elősegítik az egzisztenciális elmélkedést.


A bor hidat ver a generációk között, megkönnyíti a kapcsolatteremtést és a társas kapcsolatok elmélyítését.

Az új, a nehezebb termesztési feltételekhez alkalmazkodott szőlőfajták alkalmazásának köszönhetően különböző régiókban – köztük a hűvösebb klímájúakban is – gyönyörű, nagy szőlőültetvények, valamint kisebb, ugyanolyan bájos, házikertekben telepített kis ültetvények jönnek létre. A táj csodálatos elemei a gyümölcsösök is, ahol az évszakok örök ritmusában érnek be a bőségükkel csábító gyümölcsök – kiváló alapanyagként szolgálva borok és ciderek készítéséhez is.

Ez a kézikönyv a mikroléptékben tevékenykedő hobbiborászoknak szól. Az ő igényeikre gondolva bemutatja a legfontosabb borászati alapanyagokat, a vinifikáció folyamatának egymást követő szakaszait, valamint a bor érlelése alatti gondozás alapelveit.

Használjuk a mellékelt recepteket, és alkossunk érdekes, jó italokat, hogy élvezhessük azokat az egyedülálló élményeket, amelyeket a saját házi pincénkből származó bor, cider vagy mézsör kóstolása nyújt.

dr. mérn. EWA KWAPISZ – biotechnológus, menedzser és volt egyetemi oktató, az enzimek és szerves savak előállítására specializálódva, a borélesztő és tápanyagok gyártására szolgáló technológiai sor társalkotója, szenvedélyes szakember, nagy tapasztalattal az enológiai folyamatok tökéletesítésében.


  • Újdonság angolul – Ewa Kwapisz útmutatója, BEng, PhD, mindazoknak, akik finom házi borokat szeretnének készíteni.
  • A könyv közérthető módon íródott, és a kezdő bor hobbistáknak éppúgy szól, mint a haladóbbaknak.
  • 160 oldal és számos értékes, gyakorlati tipp és tanács.
  • A borászati kaland sikerét befolyásoló kulcspillanatok áttekintése.
  • 25 különlegesen kiválasztott és kipróbált recept finom házi gyümölcs-, szőlő- és virágborokra, valamint ciderekre és mézsörökre.

Nem túlzás azt állítani, hogy a bor a világ legnemesebb élénkítő itala – olyan, amely életmódunk és tágabb értelemben vett kultúránk elválaszthatatlan részévé vált. Akárcsak a zene, az irodalom és a színház, különleges élményeket és érzelmeket ad, amelyek felkorbácsolják vagy megnyugtatják az érzékeket, megmozgatják a képzeletet és elősegítik az egzisztenciális elmélkedést.

A bor hidat ver a generációk között, megkönnyíti a társas érintkezést és elmélyíti a kapcsolatokat.


Az új, a nehezebb termesztési feltételekhez alkalmazkodott szőlőfajták használatának köszönhetően különböző régiókban – beleértve a hűvösebb éghajlatúakat is – gyönyörű, nagy szőlőültetvények, valamint kisebb, de ugyanolyan bájos, a hátsó kertekben telepített ültetvények jelentek meg. A táj másik csodálatos elemei a gyümölcsösök, ahol az évszakok örök ritmusa szerint érnek a bőségükkel csábító gyümölcsök, amelyek kiváló alapanyagot adnak borokhoz és ciderekhez.

Ez a kézikönyv a nagyon kis léptékben dolgozó amatőr borászoknak szól. Az ő igényeikre gondolva ismerteti a legfontosabb borászati alapanyagokat, a vinifikáció folyamatának egymást követő szakaszait és a bor érlelése alatti gondozás alapelveit.

Használjuk a mellékelt recepteket, és készítsünk jó és érdekes italokat, hogy élvezhessük azokat az egyedülálló élményeket, amelyeket a saját pincénkből származó bor, cider vagy mézsör kóstolása nyújt.

EWA KWAPISZ, BEng, MSc – biotechnológus, menedzser és volt egyetemi oktató, aki enzimek és szerves savak előállítására szakosodott, a borélesztő és tápanyagok előállítására szolgáló gyártósor társalkotója, lelkes szakember, nagy tapasztalattal az enológiai folyamatok fejlesztésében.

Hosszúság
14.8 cm

Szélesség
0.6 cm

Magasság
21 cm

Tömeg
0.227 kg

Hobbim: házi borkészítés – angol nyelvű változat

Hobbim: házi borkészítés – angol nyelvű változat ['útmutató házi borkészítőknek', ' hogyan készíts saját bort', ' cider', ' mézbor', ' ajándék', ' receptek házi borokhoz', ' házi borok', ' ciderek és mézborok', ' hobbi borkészítőknek', ' könyv a borról', ' borászati könyv']
kedvencek

518 Ft

517,77 HUF/db.

Tedd a kosárba