Sütsz, párolsz, főzöl? Ha igen, biztosan tudod, mennyire fontos a megfelelő hőmérséklet-ellenőrzés a végeredmény szempontjából! Van egy eszközünk számodra, amely megkönnyíti a munkát a konyhában a finom és illatos házi finomságok elkészítése közben!
A rozsdamentes acél és a magas hőmérsékletnek ellenálló üveg kiváló minősége lehetővé teszi a hőmérő biztonságos használatát sütés és főzés közben. Az eszköz széles hőmérséklet-skálával rendelkezik – 10° és 300°C között. A pontosabb mérés érdekében a hőmérő szúrótűjébe épített hőérzékelővel – szondával – rendelkezik, amely precízen méri a készülő étel hőmérsékletét. Az eszköz nagy, jól leolvasható, fehér számlappal rendelkezik, amelyen egy speciális piros jelölő is található. Ennek segítségével kézzel megjelölhető a kívánt hőmérséklet, majd az étel elkészítése közben könnyebb a mért eredmény leolvasása. További előnye a készüléknek a szonda védőhüvelye, amely a használat és a tárolás során is biztonságot nyújt.
A hőmérséklet ellenőrzése lehet gyerekjáték? Természetesen! A helyes hőmérsékletméréshez elég, ha a hőmérő szondáját a készülő húsba szúrod. A hőérzékelő a tű hegyétől 0,5–1 cm-re található, ezért érdemes ügyelni arra, hogy a hőmérőt megfelelő mélységig szúrd a készülő ételbe. Néhány pillanat, és máris leolvashatod az eredményt.
Használd professzionális konyhai hőmérőnket, és élvezd a finom, házi készítményeket!
Ne feledd, a hőmérő használata előtt el kell távolítani a védőhüvelyt.
Műszaki adatok:
- Mérési tartomány: 10 - 300°C
- A számlap átmérője: 5,3 cm
- A szonda hossza: 17,5 cm