BROWIN sonkafőző, 3 kg-ig - házi felvágottak készítéséhez
A gyártó olyan sonkafőzőt mutat be, amely otthoni módon készített, finom, főzött felvágottak előállítására szolgál. Kezelése egyszerű, és húsos vagy vegetáriánus készítményekhez egyaránt használható.
Műszaki adatok:
teljes sonkafőző (rugóval és fedéllel):
a sonkafőző edénye:
fedél:
rugó és leszorító tárcsa:
A sonkafőző magas minőségű rozsdamentes acélból készült, ennek köszönhetően tartós, ellenáll az esetleges benyomódásoknak és karcolásoknak.
A termék az Európai Szabadalmi Hivatalnál oltalom alatt áll.
Ha fontos számodra az egészséges konyha, szeretnéd tudni, mit eszel - te és a családod -, eleged van a glutamátból és a mesterséges anyagokból az ételekben - a sonkafőző neked való!
Ennek az edénynek a működése a víz felmelegítésén és a hús abálásán alapul. Te döntöd el, milyen természetes alapanyagokat használsz saját, ízletes felvágottadhoz - pácolt vagy nem pácolt változatban. Biztos lehetsz benne, hogy nem kerül bele semmilyen tartósítószer vagy mesterséges adalék, ízét pedig az általad választott fűszerek tökéletesen kiemelik.
Ennek a sonkafőző modellnek a kapacitása ideális egy kiadós, családi adag tömör és szaftos sonkához, valamint raguk, darálthús-készítmények, roládok, szalonna vagy más fogások - akár vegetáriánusak - elkészítéséhez is. Az edény legfeljebb 3 kg töltetet befogad. A csomagban található használati útmutatóban bevált, általunk ajánlott recepteket is találsz!
A fedél közepén egy nyílással ellátott aljzat található, amely lehetővé teszi a hústöltet hőmérsékletének közvetlen mérését.
Ehhez szondás hőmérő szükséges, amely nem része a készletnek.
A sonkafőzőhöz a következő cikkszámú hőmérők illeszthetők: 185609, 100100, 100200, 100400, 100600.
A sonkafőző használatára vonatkozó részletes információk a készlethez mellékelt útmutatóban találhatók.
További információ a sonkafőzőkről és használatukról a z-szynkowara.pl
Figyelem!
A sonkafőző teljes, névleges űrtartalma 3 kg.
Az eszközben legfeljebb 2,6 kg húsból készíthető étel.
A minimális töltet kb. 1,5 kg.
Az eszközt legalább 21 cm magas fazékban kell használni. A lezárt sonkafőzőt a fazékba tesszük, majd vizet öntünk bele úgy, hogy az a sonkafőző fedeléig érjen, de ne haladja meg a fazék peremétől számított 3-4 cm-t. A biztonságos vízszint megakadályozza, hogy az abálás során kifolyjon a folyadék a fazékból.
Jogi oltalom alatt álló termék:· oltalmi jogot adott a Lengyel Köztársaság Szabadalmi Hivatala