Az üveg sonkafőző a hagyományos sonkafőző egy ötletes és árban rendkívül vonzó változata. Ennek a készüléknek köszönhetően elkészítheted a házi sonkát, az egészséges szendvicsfelvágottat, valamint húsos és húsmentes ragu- vagy egytálételeket, főfogásokat, kenőkrémeket és pástétomokat is. Üveg sonkafőzőnkben a kész ételt a hűtőben is tárolhatod.
Te döntöd el, milyen természetes alapanyagokat használsz az ételedhez - például ízletes, pácolt vagy nem pácolt felvágott készítéséhez. A sonkafőzőben történő ételkészítés során - hőmérő használatával - folyamatosan ellenőrizheted az edény belső hőmérsékletét, így biztosíthatod, hogy a töltet tökéletesen szaftos legyen, és ne főjön túl. Az abálás mint hőkezelési mód segít megőrizni a tápanyagok és értékes mikroelemek többségét, amelyek a hagyományos főzés során elveszhetnek.
A sonkafőző IDEÁLIS AJÁNDÉK is! Ajándékozz egészséges megoldásokat szeretteidnek és ismerőseidnek!
Használat:
Ismerkedj meg alaposan a használati útmutatóban szereplő ajánlásokkal - ez lehetővé teszi a sonkafőző helyes használatát, és segít, hogy maradéktalanul élvezd a kulináris eredményeket.
Az üveg sonkafőzőbe legfeljebb 400-450 g töltet fér. A minimális mennyiség kb. 200 g.
Első használat előtt mosd el a sonkafőzőt (mosogatógépben vagy kézzel meleg vízben, majd alaposan öblítsd ki), és szárítsd meg.
Biztonsági előírások:
A készülék házi készítésű, abált ételek előállítására szolgál - rendeltetésellenes használata tilos. A termék nem kereskedelmi használatra készült. Az abálás során tartsd be a tűzvédelmi előírásokat, légy körültekintő, és a forró készülékkel érintkezve használj védőkesztyűt.
A készlet tartalma:
A rugó és a leszorítólap rozsdamentes acélból készül.
Méretek:
A www.browin.pl oldalon számos bevált sonkafőzős receptet találsz, húsosat, valamint vegetáriánusat és vegánt.
A sonkafőző használati útmutatójában 2 dedikált receptet is közlünk - egyet húsos, egyet pedig húsmentes töltetre.
Ajánljuk különleges útmutatónkat is: „Szynkowar - a kulináris lehetőségek mestere. Receptek házi húsos és húsmentes ételekhez”, Artur Nowicki tollából.