Klasszikus a sonkafőzőhöz - A fűszer- és zöldfűszer-keverék gondosan összeállított kompozíció, amely kiemeli a sonkafőzőben készült ételek íz- és illatjegyeit.
Illatos, omlós és különlegesen finom sonkafőzős készítményekről álmodsz? Vissza szeretnél térni ahhoz az időhöz, amikor az ételek nem voltak tele vegyszerekkel és mesterséges adalékokkal? Van rá megoldás! Fűszer- és zöldfűszer-keverékünkkel könnyedén készíthetsz ízletes, illatos, hagyományos, szájban olvadó fogásokat, kizárólag természetes alapanyagokból! A Klasszikus a sonkafőzőhöz keverék kifejezetten válogatott, természetes fűszerek és zöldfűszerek elegye, só, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. A keverék összetevői: fekete bors, szegfűbors, szerecsendió, paprika, kömény, koriander, mustármag, majoránna, borsikafű, lestyán, fokhagyma és hagyma – termékünk választásával tehát biztonságos és egészséges élelmiszert kapsz! Egy 30 g-os csomag két darab, egyenként 1,2 kg-os sonkafőzős készítmény elkészítésére elegendő! Nyűgözd le szeretteidet a házi felvágott hagyományos ízével!
Használati útmutató:
Hozzávalók 1,5 kg-os sonkafőzős készítményhez:
Elkészítés:
A kicsontozott csirkecombokat vágd kb. 5 cm-es darabokra, keverd össze a darált hússal, vízzel, sóval és a fűszer- és zöldfűszer-keverékkel. A húsos masszát gyúrd, amíg megfelelően tapadó állagú nem lesz. Az egészet helyezd a sonkafőző edényébe (a kész felvágott könnyebb kiemeléséhez érdemes használni a természetes szárított bél 100/50 megoldást vagy a hozzá való tasakot). A lezárt sonkafőzőt helyezd 80–90 °C-os vízzel teli fazékba. Amikor a hús belső hőmérséklete eléri a 69–70 °C-ot, fejezd be az abálást, és vedd ki a sonkafőzőt hűlésre. Ezután tedd hűtőszekrénybe. Másnapra a felvágott fogyasztható.
Összetevők: fűszerek 63,8% (fekete bors, szegfűbors, szerecsendió, chili, kömény, koriander, mustármag, csípős paprika, édes paprika), zöldfűszerek 12,8% (majoránna, borsikafű, lestyán), fokhagyma, szárított hagyma.
Próbáld ki a húskészítmény-kalkulátorunkat is.
Nettó tömeg: 30 g
Figyelem!
Nem tartalmaz sót, cukrot, tartósítószert és nátrium-glutamátot.
Száraz helyen tárolandó, ne tegye ki közvetlen UV-sugárzásnak.
Az üzemben allergéneket is használnak: mustár, zeller, szója, szezám, glutén, diófélék.
Csomagolás méretei: