A ViniTurbo nemes borélesztők és speciálisan kidolgozott tápanyag kombinációja a szőlő- és gyümölcsmustok gyors erjesztéséhez.
Ha szeretnél bort készíteni, de visszatart a hosszú várakozás a végeredményre, a Viniturbo neked való. Ez nemes borélesztők és hozzájuk gondosan válogatott tápanyagok keveréke, amelynek köszönhetően már 4 hét elteltével élvezheted házi borodat. A Viniturbót fehér, rozé és vörös borhoz is használhatod. Szőlőborhoz és gyümölcsborhoz egyaránt. A hozzáadott cukor mennyiségétől függően a kész bor alkoholtartalma akár 17% is lehet.
A tasak 25 L must elkészítéséhez elegendő, amelynek optimális erjesztési hőmérséklete 20-27⁰C.
Használati útmutató:
A tasak tartalmát szórd 100 ml, legfeljebb 30°C hőmérsékletű vízbe, és alaposan keverd el. 30 perc után az egészet öntsd a musthoz. Erjeszd 20-27°C-on 3–4 hétig, amíg a CO2 fejlődése megszűnik és a bor letisztul. A kapott bor közvetlen fogyasztásra vagy érlelésre is alkalmas.
Összetevők:
borélesztő [S. cerevisiae élesztő, emulgeálószer: szorbitán-monosztearát], diamónium-hidrogén-foszfát, B1‑vitamin (tiamin-hidroklorid)
Figyelem:
a csomag tartalmát egyetlen musthoz használd fel teljes egészében.
A csomagolás méretei:
hossz 12 cm
szélesség kb. 0,5 cm
magasság 17 cm