A Turbo Cold élesztő innovatív termék, amely két, gondosan válogatott aktív párlatélesztő-törzs és egy speciálisan kifejlesztett tápanyag keveréke!
Használat:
A fermentációs tartályba szórj 7 kg cukrot, oldd fel 15 L vízben, majd egészítsd ki a cefrét 25 L végső térfogatra. A tasak teljes tartalmát szórd a 30–35°C-os cefre felszínére, 15 perc elteltével alaposan keverd meg. Zárd le a tartályt erjesztőcsővel ellátott fedéllel, és erjeszd 12–14 napig, 14°C feletti hőmérsékleten. Szobahőmérsékleten az erjedés 3–5 napig tart. Figyelem: a cefre habzani fog!
| Cukor [kg] |
Hőmérséklet [°C] |
Idő [nap] |
|---|---|---|
| 7 |
14 |
12-14 |
| 7 |
22-25 |
3-5 |
Összetevők:
Összetevők: élesztő, kálium-foszfát (V), magnézium-szulfát (VI), kalcium-karbonát (IV), B1‑vitamin (tiamin-hidroklorid).
Figyelem:
A csomag tartalmát teljes egészében egyetlen cefréhez használd fel.