Folyékony alfa-amiláz

SZIMBÓLUM: 405121
EAN: 5904816001587

739 Ft

Kosárba tesz

73871,00 HUF/l

SZIMBÓLUM: 405121
EAN: 5904816001587


Leírás

Burgonyából vagy roppantott gabonából készített cefréhez - az alfa-amiláz egy keményítőt folyósító enzim, amellyel roppantott gabonából (pl.: rozs, búza, kukorica, rizs) és burgonyából készíthetsz cefréket.Nagy kiadósság -a 10 ml-es csomag 50 kg roppantott gabonához elegendő, 1 ml/5 kg alapanyag ada... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

  • Burgonyából vagy roppantott gabonából készített cefréhez - az alfa-amiláz egy keményítőt folyósító enzim, amellyel roppantott gabonából (pl.: rozs, búza, kukorica, rizs) és burgonyából készíthetsz cefréket.
  • Nagy kiadósság - a 10 ml-es csomag 50 kg roppantott gabonához elegendő, 1 ml/5 kg alapanyag adagolás mellett.
  • Egyszerű használat - 85-95⁰C hőmérsékletű vízhez add hozzá a választott alapanyagot az alábbi arányban: 1 kg alapanyag 3-4 L vízhez. Alaposan keverd össze, majd adj hozzá alfa-amilázt 1 ml mennyiségben minden 5 kg gabonához vagy burgonyához.
  • Tökéletesen együttműködik a TurboWhiskey vagy Turbo Potato élesztőkkel - az alfa-amiláz, ezek a párlatélesztők, az élesztőtáp és a glükoamiláz együttes használatával garantáltan ízletes, aromás italokat kapsz!
  • Közvetlen fogyasztásra nem alkalmas - az alfa-amiláz a cefre elkészítésére szolgál, közvetlen fogyasztásra nem alkalmas!


Alfa-amiláz - keményítőfolyósító enzim roppantott gabonából (pl.: rozs, búza, kukorica, rizs) és burgonyából készített cefrékhez. Hatékonyan működik 70 - 105°C hőmérsékleten és 4,5-7,5 pH-tartományban. A keményítő lebontásának legjobb feltételei azonban 85-95°C hőmérsékleten és 5-5,5 pH-nál adottak.


Használati utasítás: 

Egy edényben melegítsd fel a vizet 85-95⁰C-ra, add hozzá az alapanyagot az alábbi arányban: 1 kg 3-4 L vízhez. Alaposan keverd össze. Adj hozzá alfa-amilázt 1 ml mennyiségben 5 kg alapanyagra számítva. Hozzáadás előtt oldd fel a kimért enzimadagot kevés vízben, hogy a cefrében jobban eloszoljon. Tartsd a keverék hőmérsékletét kb. 95⁰C-on 1 órán át, folyamatos keverés mellett. Ezt követően hagyd lehűlni a cefrét, amíg eléri a 30⁰C-ot. Adj hozzá egy tasak párlatélesztőt, élesztőtápot és glükoamilázt (pl. TurboWhiskey BROWIN 403160 vagy Turbo Potato 403400), és az útmutató szerint erjeszd kb. 3-7 napig.


Adagolás: 1 ml 5 kg alapanyagra.

Kiadósság: 50 kg alapanyagra.


Figyelem!

A készítmény nem alkalmas közvetlen fogyasztásra.

A termékre jellemző sajátos szag normális.



Tömeg
10.0 g

Rodzaj
płynny

Wydajność [L]
-

Folyékony alfa-amiláz

Folyékony alfa-amiláz ['Enzim a keményítő folyósításához', ' cefrékhez', ' burgonyához', ' gabonaalapú cefrékhez', ' burgonyapárlatokhoz']
kedvencek

739 Ft

73871,00 HUF/l

Tedd a kosárba