Sajtfüstölő háló, 3 m

SZIMBÓLUM: 411402
EAN: 5908277706128

883 Ft

Kosárba tesz

294,27 HUF/m

SZIMBÓLUM: 411402
EAN: 5908277706128


Leírás

Nélkülözhetetlen a konyhában, segítségedre lesz házi sajtok készítéséhez, valamint különféle húsok füstöléséhez, abálásához, sütéséhez, szárításához és érleléséhez.Univerzális szövésű - ideális sajtkészítéshez, valamint a következőkhöz: húsok füstöléséhez, abálásához, sütéséhez, szárításához és érle... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

Nélkülözhetetlen a konyhában, segítségedre lesz házi sajtok készítéséhez, valamint különféle húsok füstöléséhez, abálásához, sütéséhez, szárításához és érleléséhez.


  • Univerzális szövésű - ideális sajtkészítéshez, valamint a következőkhöz: húsok füstöléséhez, abálásához, sütéséhez, szárításához és érleléséhez.
  • Használata biztonságos - sajtkészítés közben az alvadék nem szivárog ki.
  • Kényelmes és praktikus - 3 m hosszú háló, amely igény szerint vágható.
  • Hőálló - sütéshez (legfeljebb 220°C-ig, legfeljebb 120 percig) és abáláshoz (legfeljebb 125°C-ig, legfeljebb 120 percig).
  • Igazolt minőség - PZH tanúsítvánnyal rendelkezik, a felhasznált anyag nem befolyásolja a készítmények ízét és illatát.


Univerzális szövésű háló - nélkülözhetetlen kiegészítő a házi sajtkészítéshez. Kiválóan beválik nemcsak a sajtkészítésnél és a termékek füstölésénél, hanem sütéshez (legfeljebb 220°C-ig, legfeljebb 120 percig) és abáláshoz (legfeljebb 125°C-ig, legfeljebb 120 percig) is felhasználható. Rendkívül biztonságos a használata - házi sajtkészítéskor biztos lehetsz benne, hogy az alvadék nem szivárog ki. A háló gyártásához használt anyag nem befolyásolja a készítmények ízét és illatát.


Recept házi füstölt sajtra


Hozzávalók 1 kg sajthoz:

  • 10 l alacsony hőmérsékleten pasztőrözött (legfeljebb 74°C) vagy friss tej
  • 11 csepp mikrobiológiai, erős hatású oltóenzim
  • 2 g kalcium-klorid


Elkészítés:

  1. Oldd fel a kalcium-kloridot 50 ml langyos vízben, és keverd a 38-40°C-ra melegített tejhez.
  2. Oldd fel az oltóenzimet 50 ml langyos vízben, és hagyd egy órán át. Amikor szilárd alvadék képződik, vágd 1 cm oldalú kockákra, majd hagyd állni 10-15 percig. A keletkezett sajttömeget tedd formába, a savót óvatosan kinyomva.
  3. Egy fazékban melegíts fel vizet 75°C-ra, oszd a sajttömeget tenyérnyi adagokra - többször forrázd le őket. Minden forrázás után nyomkodd ki az adagokat, hogy minél több savót eltávolíts. Amikor a sajt állaga összefüggő, gyurmaszerű masszára emlékeztet, formázd meg, és tedd a sajtkészítő hálóba.
  4. Készíts sós levet: minden 1 l vízhez adj 180 g sót, majd helyezd bele a lehűtött sajtot 12 órára. A sós léből kivéve a sajtot finoman szárítsd meg, majd füstöld meg, lehetőleg hideg füsttel - legfeljebb 35-40°C-on, 2-3 órán át.
  5. Kész!


Vágj bele a kulináris kalandba a Browin sajtkészítő hálójával ...mert a házi a legjobb!

Figyelem: a háló nyújtás után éri el a gyártó által megadott méretet.

Hosszúság
300 cm

Szélesség
12 cm

Tömeg
18.0 g

Sajtfüstölő háló, 3 m

Sajtfüstölő háló, 3 m ['füstölőháló', ' húsipari kötözőháló', ' húsipari kötözőháló hol kapható', ' házi készítmények', ' sajt füstölése', ' sajtok füstölése']
kedvencek

883 Ft

294,27 HUF/m

Tedd a kosárba