Kalcium-klorid sajtkészítéshez - 100 g

SZIMBÓLUM: 411215
EAN: 5904816001525

720 Ft

Kosárba tesz

7195,00 HUF/kg

SZIMBÓLUM: 411215
EAN: 5904816001525


Leírás

Sajtkészítéshez- nélkülözhetetlen termék alacsony hőmérsékleten pasztőrözött és alacsony kalciumtartalmú friss tej használatához.Nagyobb sajtkészítési hozam- a kalcium-klorid javítja a tej alvadóképességét, az alvadék tömörségét és a feldolgozhatóságát.Az alvadék könnyebb vágása- a tömör alvadék kön... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

  • Sajtkészítéshez - nélkülözhetetlen termék alacsony hőmérsékleten pasztőrözött és alacsony kalciumtartalmú friss tej használatához.
  • Nagyobb sajtkészítési hozam - a kalcium-klorid javítja a tej alvadóképességét, az alvadék tömörségét és a feldolgozhatóságát.
  • Az alvadék könnyebb vágása - a tömör alvadék könnyebben vágható, ami fokozza a sajtszemcsék összehúzódási képességét.
  • Magas minőség - a kínált kalcium-klorid élelmiszeripari tanúsítványokkal rendelkezik, egészségre biztonságos.
  • Sörfőzéshez - a kalcium lágy, telt, stabil ízt ad a sörnek, és elősegíti a fehérjék flokkulációját.
  • Nagy kiszerelés, gazdaságos választás - 100 g termék 1000 - 1420 L tejhez elegendő, és jóval olcsóbb a kisebb kiszereléseknél.


A kalcium-klorid olyan anyag, amelyet a sajtkészítésben a hozam növelésére használnak. Elengedhetetlen adalék, ha alacsony hőmérsékleten pasztőrözött vagy alacsony kalciumtartalmú friss tejet használunk. A kalcium-klorid javítja a tej állagát és alvadóképességét. Használata csökkenti a kazein- és zsíveszteséget.

A kalcium-kloridnak köszönhetően a sajtalvadék tömörebb és könnyebben megmunkálható, ami elősegíti a sajtszemcsék összehúzódását.

Termékünk magas 94-96%-os koncentrációval rendelkezik, és nagyon kiadós.

A csomagolás 1000-1420 L tejhez elegendő.

Az általunk kínált kalcium-klorid élelmiszer-minősége révén megfelelő adagolás mellett kedvezően hat a szervezet kalciumfelszívódására. Emellett a sörfőzésben is használható, többek között a telt, stabil íz eléréséhez.


Adagolás:

A kalcium-kloridot 10 L tejhez 0,7-1 g (egy csipet) mennyiségben kell adagolni.


Használat módja:

Az ajánlott mennyiségű kalcium-kloridot oldd fel 50 ml felforralt vízben, és öntsd a tejhez. A terméket a baktériumkultúrák és az oltó hozzáadása előtt kell bekeverni. A gyártó által megadott adagolás szerint használd - a túl sok kalcium-klorid keserű ízt okozhat.


FIGYELEM:

Szemirritációt okoz. Szembe jutás esetén a szemet több percig óvatosan vízzel kell öblíteni.

A csomagolás méretei:

  • hosszúság 12 cm
  • szélesség kb. 1,8 cm
  • magasság 18 cm
  • nettó tömeg 100 g
Tömeg
100.0 g

Wydajność
na 1000-1420 L mleka

Przeznaczenie
do sera

Kalcium-klorid sajtkészítéshez - 100 g

Kalcium-klorid sajtkészítéshez - 100 g ['sajtkészítéshez', ' sajtalvadék', ' kalcium-klorid sajtkészítéshez', ' sajtsó', ' sajtkészítés', ' sörhöz', ' nagy kiszerelés']
kedvencek

720 Ft

7195,00 HUF/kg

Tedd a kosárba