A termék csak német és angol nyelvű változatban.
Finom házi húskészítményekről álmodsz? Kedvenc vékony, forrázott, füstölt, grillezett, szárított vagy érlelt kolbászod elkészítése többé nem jelent problémát! A természetes sertésbelek fogyasztásra alkalmasak, így ezekkel kedvenc húskészítményeidet elkészítheted, anélkül hogy felesleges tartósítószerektől vagy kémiai adalékoktól kellene tartanod.
A belek légmentesen vannak csomagolva, egyetlen tartósítószer jelenlétében, amely nem más, mint - só!.
A természetes sertésbelek kiválóan alkalmasak mindenféle vékony kolbász és belsőségekből készült termék előállítására, mint például: jałowcowa, zwyczajna, biała, „Śląska” kolbász, a finn „Grilli”, a német „Bratwurst”, a francia „Boudin blanc” és „Saucisse Montbeliard” stb.
A csomag 15 m belet tartalmaz (szakaszokban). Átlagosan 1 kg hústöltelékhez kb. 1,6 m bél szükséges (a kalibertől és a készítendő kolbász jellegétől függően, pl. a húsdarabok vastagsága, a töltelék állaga). A belek hosszát áztatás után kell mérni. Ez az egyetlen objektív mérési mód. A legmegbízhatóbb eredményt nem a belek megnyújtásával és mérőeszközhöz illesztésével érjük el.
Használat:
A beleket használat előtt kb. 3 órán át kb. 30°C-os vízben kell áztatni, majd belsejüket langyos vízzel átöblíteni.
Tárolás:
Felbontás előtt - szobahőmérsékleten, száraz, napsütéstől védett helyen tárolható. A hűtőszekrényben történő tárolás a leginkább ajánlott, mert meghosszabbítja a fogyaszthatóság idejét.
Felbontás után - ajánlott tárolási hőmérséklet 4 - 14°C. A terméket felbontás után legjobb sózva, hűtőszekrényben tárolni. A fel nem használt belet gond nélkül lefagyaszthatod, és a következő készítéseknél felhasználhatod. Kiolvasztás után a terméket tilos újrafagyasztani!
Összetevők: sertésbelek, tartósítószer: só
Figyelem!
Téli és nyári időszakban, szélsőséges hőmérsékletek idején a termék kizárólag személyes átvétellel érhető el.