Természetes sertésbelek 28/30 mm átmérővel, kaliberezett. Ezekkel a munka villámgyorsan és könnyedén megy! 55-60 kg húshoz.
Finom házi húskészítményekről álmodsz? Kedvenc vékony kolbászod – forrázott, füstölt, grillezett, szárított vagy érlelt – elkészítése már nem jelent majd gondot. A természetes sertésbelek ehetőek, így ezek választásával kedvenc húskészítményeidet fölösleges kémiai tartósítószerek nélkül készítheted el.
A belek hermetikusan vannak csomagolva, az egyetlen felhasznált tartósítószer a só.
A természetes sertésbelek kiválóan alkalmasak mindenféle vékony kolbász és belsőségből készült termék előállítására, például: jałowcowa, zwyczajna, biała, „Śląska” kolbász, finn „Grilli”, német „Bratwurst”, francia „Boudin blanc” és „Saucisse Montbeliard” stb.
A csomag 90 m belet tartalmaz (szakaszokban). Átlagosan 1 kg hústöltelékhez kb. 1,6 m bél szükséges (a kalibertől és a készítendő kolbász fajtájától függően, azaz a húsdarabok vastagságától, a töltelék állagától). A bél hosszát előzetes vízbe áztatás után kell mérni. Ez az egyetlen objektív mérési mód. A legmegbízhatóbb eredmény nem a belek megnyújtásával és mérőszalaghoz illesztésével érhető el.
Fontos, hogy a beleket még gyorsabban megtöltheted speciális kolbásztöltőkkel.
Próbáld ki a mi kolbászkészítő kalkulátorunkat is.
Figyelem! ≤12°C hőmérsékleten tárolandó.