Szereted a tökéletesen elkészített, szaftos steakeket? Szeretnéd, ha a főtt, sült és grillezett húsok omlósak és puhák lennének, ízüket pedig a használt fűszerek és pácok még jobban kiemelnék? Válaszd a mi húspuhítónkat - a konyha nélkülözhetetlen eszközét, amely a grillételek készítésekor is remekül beválik. A húspuhító használata rendkívül egyszerű, ugyanakkor biztonságos. A műanyag házban rejtett, 56 darab rozsdamentes acél tű a speciális biztonsági mechanizmusnak köszönhetően csak akkor csúszik ki az eszközből, amikor a húshoz nyomod. Így nem kell tartanod a véletlen sérüléstől! Fiókban tárolva pedig a tűk kicsúszása teljesen blokkolható!
Figyelem: éles tűk! Az eszköz biztonságos tárolását a retesz teszi lehetővé, amely teljes mértékben megakadályozza, hogy a tűk kicsússzanak a húspuhítóból!
Miért érdemes a húst a hőkezelés előtt megszurkálni?
Először is - ez az eljárás akár 50%-kal csökkenti a főzés, sütés és grillezés idejét! Másodszor - elősegíti a pácok és fűszerek jobb felszívódását. A hús rostos szerkezete fellazul, az ételek porhanyósabbak és szaftosabbak lesznek. A hús megszurkálása azt is megakadályozza, hogy a sütés során az egész étel térfogata csökkenjen!
Harmadszor - a hús a hőkezelés során megőrzi természetes szaftját, ízletesebb, könnyebben fogyaszthatóvá és emészthetővé válik!
Műszaki adatok: