Imádod a tökéletesen elkészített, szaftos steakeket? Szeretnéd, ha a főtt, sült és grillezett húsok omlósak és puhák lennének, ízüket pedig a használt fűszerek és pácok még inkább kiemelnék? Válaszd hússzurkálónkat - a konyha nélkülözhetetlen eszközét, amely a grillételek készítésekor is remek szolgálatot tesz. A szurkáló használata rendkívül egyszerű és egyben biztonságos. A műanyag házban rejtett, 2,8 cm hosszú fém pengék csak akkor tolódnak ki a készülékből, amikor a készüléket a húshoz nyomod. Így nem kell tartanod a véletlen sérülésektől! Miért ajánlott a hús megszurkálása? Először is - ez az eljárás akár 50%-kal lerövidíti a főzés, sütés és grillezés idejét! Másodszor - elősegíti a pácok és fűszerek jobb felszívódását. A hús rostos állománya megpuhul, az ételek pedig omlósabbak és szaftosabbak lesznek. A hús megszurkálása megakadályozza az étel térfogatának csökkenését sütés közben!