Redukwas - savtartalom-szabályozó

SZIMBÓLUM: 401830
EAN: 5904816917314

383 Ft

Kosárba tesz

25552,67 HUF/kg

SZIMBÓLUM: 401830
EAN: 5904816917314


Leírás

Ha készít és kedvel házi szőlő- és gyümölcsborokat, bizonyára Ön is – sok más borászhoz hasonlóan – gyakran szembesül túl magas savtartalommal a mustban és a borban. Ismerje meg és kezdje el használni a Redukwas®-t – univerzális készítményt, amely hatékonyan segít beállítani a savtartalmat anélkül, ... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

Ha készít és kedvel házi szőlő- és gyümölcsborokat, bizonyára Ön is – sok más borászhoz hasonlóan – gyakran szembesül túl magas savtartalommal a mustban és a borban. Ismerje meg és kezdje el használni a Redukwas®-t – univerzális készítményt, amely hatékonyan segít beállítani a savtartalmat anélkül, hogy túlzottan fel kellene hígítani az erjesztésre szánt mustot. A Redukwas® használatával egyszerűen jobb minőségű, megfelelően kiegyensúlyozott savtartalmú bort készíthet. 


  • Precíz savtartalom-csökkentés - a Redukwas® használatával finoman optimalizálhatja a szőlőből vagy más gyümölcsből készült must/bor általános minőségét, és az elvárásainak megfelelően alakíthatja annak jellemzőit. 
  • Kiegyensúlyozott gyümölcsíz és -aroma - a Redukwas® ideális megoldás a megfelelő savtartalmú bor eléréséhez, miközben megőrzi a kívánt aromát és ízt. 
  • Enyhe savtalanítás - a Redukwas® semlegesíti a gyümölcsökben természetesen előforduló savakat, és legfeljebb 2 g/L-rel finoman csökkenti a savtartalmat (ha a tasak tartalmát 10 L-hez adjuk).
  • Kiadósság - egy csomag Redukwas® 10-től akár 20 liter erjesztésre szánt must savtartalmának csökkentésére elegendő. 
  • Egyszerű használat mindenki számára - a Redukwas® egyszerű megoldás a bor savtartalmának csökkentésére, amit a tapasztalt borászok és a kezdő hobbisták egyaránt értékelni fognak. 

 

Gondoskodjon az Ön által készített bor lehető legjobb ízéről és illatáról – a Redukwas® (élelmiszeripari kalcium-karbonát) használatával professzionális módon szabályozhatja a mustok és a már elkészült borok savtartalmát. 

A bor optimális savtartalma 6–10 g/L. A savtartalom csökkentésének gyakori módszere a vízzel való hígítás, ez azonban rontja a bor minőségét – minél több vizet adunk hozzá, annál nagyobb az aromák és ízjegyek elvesztése. 

 

Biztosítson magának és a bor kedvelőinek tökéletes kóstolási élményt. 🍷 A Redukwas®-szal ez gyors és egyszerű. Egy tasak 15 g Redukwas®-t tartalmaz, amellyel akár 20 L must (bor) enyhe savtalanítása érhető el.

 

Használat: 

Oldja fel a Redukwas®-t 50 ml vízben, adja a musthoz (borhoz), és alaposan keverje el. Egy nap elteltével a mustot fejtse le az üledékről.

6–7 g Redukwas® hozzáadása 10 L musthoz (vagy egy teljes tasak Redukwas® tartalmának 20 L-hez) 1 g/L-rel csökkenti a savtartalmat. 

Figyelem: Ügyeljen arra, hogy ne lépje túl az ajánlott adagot.

Hosszúság
8 cm

Szélesség
0.5 cm

Magasság
10.8 cm

Tömeg
15.0 g

Redukwas - savtartalom-szabályozó

Redukwas - savtartalom-szabályozó ['kalcium-karbonát', ' savtartalom csökkentése', ' a must és a bor savtartalmának csökkentése', ' borhoz', ' házi bor', ' savcsökkentés', ' feketeribizlibor', ' szőlőbor', ' málnabor', ' hogyan készíts finom gyümölcsbort', ' a sav csökkentése a borban', ' borászati készítmények', ' savtartalom az enológiában', ' bor savanyú gyümölcsökből', ' kiegyensúlyozott savtartalom']
kedvencek

383 Ft

25552,67 HUF/kg

Tedd a kosárba