A szárított belek innovatív, 100%-ban természetes termék. A burkolatok több réteg, kiváló minőségű sertésbélből készülnek. Feltétlenül próbáld ki újdonságainkat. A szárított belek ideális választás! Segítségükkel házi kolbászokat és húskészítményeket készíthetsz – például żywieci kolbászt, krakkói kolbászt és másokat.
Ismerd meg újdonságunkat! Ideális termék házi kolbász- és húskészítményekhez. Természetes, szárított sertésbelek 65 mm átmérőjű kolbászokhoz és húskészítményekhez. A csomag 4 db, kb. 30 cm hosszú szárított belet tartalmaz.
Ez egy 100%-ban természetes termék, amelyet kiváló tartósság, egységesség és pontos kaliber jellemez. A burkolatok tökéletesen illeszkednek a húskészítményekhez, jobb nedvességelvonást biztosítanak, ami gyorsabb száradást és a füstölés során alaposabb füstbehatolást eredményez.
Szárított kivitelüknek köszönhetően ezek a belek szobahőmérsékleten tárolhatók.
Használati útmutató: Áztasd a burkolatokat 5 percig langyos vízben. Ezután töltsd meg hústöltelékkel, és járj el a választott húskészítmény receptje szerint. Minden burkolat egyik vége ovális kialakítással zárt. A megtöltött burkolat másik végét kösd el zsinórral, vagy használj klipszelőt. Szükség esetén a bél hosszát tetszés szerint rövidítheted. A szárított belek természetes, ehető termékek, ugyanakkor a késztermékről gond nélkül eltávolíthatók. A fel nem használt, vízzel hidratált burkolatot hagyhatod megszáradni, és legközelebb felhasználhatod.
Összetevők: sertésbél.