Pácolósó Pekla krakkói kolbászhoz - 115 g

SZIMBÓLUM: 410027
EAN: 5904816005240

873 Ft

Kosárba tesz

7593,04 HUF/kg

SZIMBÓLUM: 410027
EAN: 5904816005240


Leírás

Peklosól -A krakkói kolbászhoz való pácolósó keverék egy olyan keverék, amelynek köszönhetően saját konyhádban készített, egészséges, aromás és ízletes felvágottakat élvezhetsz!Egyszerűen használható - könnyen és gyorsan készíthetsz kiváló főtt vagy füstölt kolbászokat, kiemeled belőlük az egyedi, h... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

Peklosól - A krakkói kolbászhoz való pácolósó keverék egy olyan keverék, amelynek köszönhetően saját konyhádban készített, egészséges, aromás és ízletes felvágottakat élvezhetsz! 


  • Egyszerűen használható - könnyen és gyorsan készíthetsz kiváló főtt vagy füstölt kolbászokat, kiemeled belőlük az egyedi, hagyományos ízt.
  • Egy termék, kétféle feldolgozás - használhatod kolbászod füstöléséhez vagy főzéséhez – te döntöd el, milyen hőkezeléshez van kedved!
  • Hagyományosan összeállított keverék - olyan fűszerek erejét tartalmazza, mint a koriander, fehérbors, granulált fokhagyma, szegfűbors és kömény, amelyek kiváló és egyedi aromát adnak a házi finomságoknak.
  • Hatékonyan óvja a húskészítményeket - a pácoló összetevőnek köszönhetően kolbászaid nemcsak szép színüket őrzik meg, hanem mikrobiológiailag is stabilak lesznek.
  • Kiadós csomagolás - 115 g pácolósó keverék elegendő akár 5 kg krakkói kolbász elkészítéséhez.


Húsok pácolása új páckeverékünkkel tiszta élvezet. Könnyen és gyorsan készíthetsz kiváló főtt vagy füstölt kolbászokat, kiemeled belőlük az egyedi, hagyományos ízt. Páckeverékünk arról is gondoskodik, hogy húskészítményeid mikrobiológiailag stabilak legyenek. A keverékben található fűszerek, többek között: koriander, fehérbors, granulált fokhagyma, szegfűbors és kömény, továbbá kiváló és egyedi aromát biztosítanak számukra. A krakkói kolbászhoz való pácolósó keverék használatával a hús étvágygerjesztően rózsaszín marad, vonzó megjelenésével csábítja a vendégeket. A 115 g-os csomag akár 5 kg krakkói kolbász elkészítésére elegendő.


Próbáld ki bevált, hagyományos receptünket 5 kg krakkói kolbászhoz:

Hozzávalók:

  • 1 kg tarja
  • 2 kg lapocka
  • 1 kg sonkahús
  • 0,8 kg marhahús
  • 0,5 kg szalonna
  • 1 cs. krakkói kolbászhoz való pácolósó keverék


Elkészítés:

A hártyától és zsírtól megtisztított húst vágd kb. 2-4 cm-es kockákra. A marhahúst és a szalonnát daráld le a daráló legfinomabb tárcsáján. A marhahúst külön dolgozd ki 0,5 L hideg vízzel, amíg fehéres pépet nem kapsz. A többi húst 8-12 mm-es lyukú tárcsán daráld le. Az egészet keverd össze, add hozzá a tasak tartalmát, és alaposan dolgozd össze. A fehérjebeleket áztasd be, majd töltsd meg szorosan a töltelékkel, és hagyd állni min. 8 h-t szobahőmérsékleten a száradás és a hús megfelelő összeállása érdekében (hideg ventilátorfújással rásegíthetsz). Az így előkészített kolbászokat füstöld 50-60°C-on kb. 3 órán át, majd 75-80°C-os vízben abáld. Addig abáld, amíg a rúd belsejében 68°C nem lesz. A füstölési folyamat elhagyható, a rudakat a száradást és a hús belekben való összeállását követően közvetlenül is abálhatod.


Összetevők: só (só, csomósodást gátló anyag: E 536), fűszerek (koriander, fehérbors, granulált fokhagyma, szegfűbors 4,3%, kömény), nátrium-nitrit. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. 

A termék nyomokban mustárt, zellert, szóját, szezámmagot, glutént és dióféléket tartalmazhat.


Tömeg
0.115 kg

Zastosowanie
do kiełbas

Z solą
igen

Pácolósó Pekla krakkói kolbászhoz - 115 g

Pácolósó Pekla krakkói kolbászhoz - 115 g ['Pekla', ' pácolás', ' Pekla kolbászhoz', ' Pekla krakkói kolbászhoz', ' Pekla húshoz', ' pácolósó', ' só húspácoláshoz', ' húspácolás recept', ' szárazpácolás', ' pácolósó']
kedvencek

873 Ft

7593,04 HUF/kg

Tedd a kosárba