Pektoenzym

SZIMBÓLUM: 401400
EAN: 5904816014259

768 Ft

Kosárba tesz

76849,00 HUF/l

SZIMBÓLUM: 401400
EAN: 5904816014259


Leírás

Könnyebb lékinyerés - a pektoenzim fellazítja a gyümölcsök szerkezetétA pektoenzim hozzáadása - megkönnyíti az erjedés befejezése utáni bor derítését.Kiadós - a 10 ml-es csomag kb. 50 kg gyümölcshöz elegendőZárható fiola - lehetővé teszi a termék tárolását és a fel nem használt rész későbbi alkalma... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

  • Könnyebb lékinyerés - a pektoenzim fellazítja a gyümölcsök szerkezetét
  • A pektoenzim hozzáadása - megkönnyíti az erjedés befejezése utáni bor derítését.
  • Kiadós - a 10 ml-es csomag kb. 50 kg gyümölcshöz elegendő
  • Zárható fiola - lehetővé teszi a termék tárolását és a fel nem használt rész későbbi alkalmazását.
  • Egyszerű használat - oldd fel 100 ml vízben, a csomagoláson megadottak szerint öntsd a gyümölcsökre, keverd össze és hagyd állni


​Házi borkészítés: a musthoz szükséges lé préselése és a folyadék viszkozitásának csökkentése, ami segíti a derülést, valamint italokhoz való lépréselés még soha nem volt ilyen egyszerű! A pektoenzim egy enzimkészítmény, amely a gyümölcsök szerkezetének fellazításával megkönnyíti a lé kinyerését, ami a későbbi szakaszokban a folyadék jó derülését is elősegíti. Egy 10 ml-es csomag kb. 50 kg gyümölcshöz elegendő – ugyanakkor nem kell az egész csomagot egyszerre felhasználnod! A termék előnye, hogy szobahőmérsékleten tárolva a teljes szavatossági idő alatt megőrzi aktivitását, amit a kényelmes, zárható fiolás csomagolás is elősegít. A pektoenzim használata rendkívül egyszerű, az eredmények pedig felülmúlják várakozásaidat! Élvezd a tiszta színű, ízben és illatban gazdag bort, és használd fel a gyümölcsöt 100%-ban, anélkül, hogy a bennük lévő értékes lé kárba vesszen! A pektoenzim lebontja a gyümölcsökben található pektineket, ezáltal csökkenti a folyadék viszkozitását, és kedvezően hat az erjedés utáni derítési folyamatra.


Használati útmutató:

A felaprított gyümölcsöket öntsd le kis mennyiségű vízzel (10 kg gyümölcsre 1–2 l), bogyósok esetén 40°C-os, almához, körtéhez, szilvához és birshez 80°C-os vízzel. Amikor a gyümölcstömeg hőmérséklete 40°C-ra csökken, add hozzá a szobahőmérsékletű 100 ml vízben feloldott pektoenzimet. Alaposan keverd össze, fedd le, és hűvös helyen hagyd állni 9–15 órán át. Ezután préseld ki a levet.


Összetevők:

pektolitikus enzim


Méretek:

Az alábbi méretek a csomagolásra vonatkoznak.

Hosszúság
8 cm

Szélesség
1.5 cm

Magasság
13.2 cm

Tömeg
10.0 g

Pektoenzym

Pektoenzym ['pektinbontó enzim borhoz', ' pektinbontó enzim derítéshez', ' pektinbontó enzim musthoz', ' bor derítése', ' bor derítőanyag', ' derítőszer', ' bor derítéséhez']
kedvencek

768 Ft

76849,00 HUF/l

Tedd a kosárba