Pekla enyhén gyógynövényes sonkához, 75 g

SZIMBÓLUM: 410021
EAN: 5904816004113

421 Ft

Kosárba tesz

5610,00 HUF/kg

SZIMBÓLUM: 410021
EAN: 5904816004113


Leírás

A házi sonka még soha nem ízlett ilyen jól. Próbáld ki a finom sonkához való pácolósót.Könnyen használható- készíts tökéletes páclevet a sonkák pácolásához és injektálásához, és emeld ki különleges, lágy ízüket.Egy termék, számos feldolgozási lehetőség -használhatod húsok füstöléséhez, abálásához, p... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

A házi sonka még soha nem ízlett ilyen jól. Próbáld ki a finom sonkához való pácolósót.


  • Könnyen használható - készíts tökéletes páclevet a sonkák pácolásához és injektálásához, és emeld ki különleges, lágy ízüket.
  • Egy termék, számos feldolgozási lehetőség - használhatod húsok füstöléséhez, abálásához, pácolásához vagy sütéséhez.
  • Tökéletesen összeállított keverék - benne a fűszerek erejét találod, többek között: borókabogyó, szegfűbors, babérlevél, fekete bors, szegfűszeg, koriander, majoránna és kakukkfű, amelyek házi sonkáidnak kiváló ízt és különleges aromát biztosítanak.
  • Hatékonyan óvja a házi készítményeket - sóoldatos páclevünknek köszönhetően húsaid nemcsak megőrzik szép színüket, hanem mikrobiológiailag is stabilak maradnak.
  • Gazdaságos csomagolás - 75 g pácolósó elegendő akár 2 kg sonka elkészítéséhez.


A húsok pácolása új páclevünkkel tiszta élvezet. A pácolósó használatával gyorsan és gond nélkül elkészítheted a páclevet a sonkák pácolásához és injektálásához, kiemelve bennük a különleges ízt. Sóoldatos páclevünk azt is biztosítja, hogy húsaid ne csak szép színűek legyenek, hanem mikrobiológiailag is stabilak maradjanak. Az így előkészített sonkák alkalmasak füstölésre, abálásra vagy alacsony hőmérsékleten 150°C-ig történő sütésre. A keverékben található fűszerek, m.in.: borókabogyó, szegfűbors, babérlevél, fekete bors, szegfűszeg, koriander, majoránna és kakukkfű továbbá kiváló ízt és különleges aromát biztosítanak a házi készítményeknek. A finom sonkához való pácolósó használatával a hús étvágygerjesztően rózsaszín, illatos és rendkívül ízletes marad! A 75 g-os csomag akár 2 kg sonkához is elegendő. 

Saját sóoldatos páclevet készíteni még soha nem volt ilyen egyszerű!

Elég a csomag tartalmát 1 l vízben elkeverni és felforralni.


Használati útmutató:

A csomag tartalmát öntsd fel 1 l vízzel, forrald fel, majd hagyd kihűlni. A sonkát (lehetőleg két, kb. 1 kg-os darabban) helyezd az elkészített pácoló sóoldatba. A pácolás felgyorsításához több helyen injektáld be a húst (kb. 60-80 ml páclével). Pácolj hűtőszekrényben 10-14 napig, a húst 2 naponta fordítsd meg. Ezután egy speciális applikátor segítségével helyezd a húst sonkahálóba. Az így előkészített sonkák alkalmasak füstölésre, abálásra vagy alacsony hőmérsékleten 150°C-ig történő sütésre. Füstölés előtt a pácolás után a húst szobahőmérsékleten néhány órán át szárítsd. Ezután 50-65°C-on füstöld kb. 3-4 órán át, amíg barna - arany színt kap. A füstölt sonkákat 75-80°C-os vízben abáld addig, amíg a hús belső hőmérséklete eléri az 58°C-ot.


Összetevők: só, fűszer- és gyógynövény-keverék (koriander 28%, borókabogyó, szegfűbors, babérlevél 11%, majoránna 9,5%, fekete bors 8%, kakukkfű 5,5%, szegfűszeg), cukor, nátrium-nitrit 0,5%, csomósodást gátló anyag (kálium-ferrociánid).

A termék tartalmazhat szezámmagot, zellert, mustárt, glutént, kén-dioxidot, földimogyorót, szóját.




Tömeg
75.0 g

Zastosowanie
do szynki

Z solą
igen

Pekla enyhén gyógynövényes sonkához, 75 g

Pekla enyhén gyógynövényes sonkához, 75 g ['pekla', ' pácolás', ' pekla sonkához', ' pekla húshoz', ' pácsó', ' páclé a hús pácolásához', ' páclé recept a hús pácolásához', ' száraz pácolás', ' pácolósó']
kedvencek

421 Ft

5610,00 HUF/kg

Tedd a kosárba