Kiváló minőségű hentesipari, állati eredetű fehérje (kollagén) bél – marhabőr hasítékából nyerve. Ideális kolbászokhoz, lehetővé teszi a házi felvágottak egyszerű és gyors elkészítését. Az élelmiszerrel érintkezésre engedélyezett bél hőállósága lehetővé teszi az abálást max. 75°C-on, a füstölést 90°C-on, valamint a hideg füsttel történő feldolgozást max. 40°C-on. Ezzel egyszerűen és problémamentesen készíthet házi felvágottakat és abált, illetve füstölt kolbászokat, mint például a żywiecka, krakowska és szynkowa. A bél a hosszan érlelt kolbászok készítéséhez is beválik. A csomag ekrü színű, kb. 4 m hosszú és 55 mm átmérőjű belet tartalmaz.
Figyelem!
Töltés előtt a belet 30 percig, 20 ±5°C hőmérsékleten, 10–15%-os sóoldatban kell áztatni (1/2 pohár só 1 l vízhez). A szorosan megtöltött belet el kell kötni, és a kolbász fajtájának megfelelő eljárással kell feldolgozni.
Fogyasztás előtt a belet el kell távolítani. Fogyasztásra nem alkalmas.
A fehérje (kollagén) bél állati eredetű, PZH tanúsítvánnyal rendelkezik.
Az egységcsomag 4 fm ± 5%-ot tartalmaz
Átmérő: 55 mm