Húsipari kollagén bél Ø 55 – 4 m

SZIMBÓLUM: 310301
EAN: 5904816916997

1 671 Ft

Kosárba tesz

417,63 HUF/m

SZIMBÓLUM: 310301
EAN: 5904816916997


Leírás

Abáláshoz és füstöléshez - a kolbászokhoz való hentesipari kollagén bél beválik abált, valamint meleg-, forró- és hidegfüstöléssel készített házi termékekhez.Különféle kolbászokhoz - a bél lehetővé teszi, hogy önállóan készítsen kiváló felvágottakat, mint például a żywiecka, krakowska és szynkowa, v... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

  • Abáláshoz és füstöléshez - a kolbászokhoz való hentesipari kollagén bél beválik abált, valamint meleg-, forró- és hidegfüstöléssel készített házi termékekhez.
  • Különféle kolbászokhoz - a bél lehetővé teszi, hogy önállóan készítsen kiváló felvágottakat, mint például a żywiecka, krakowska és szynkowa, valamint hosszan érlelt kolbászok.
  • Egyszerű használat - a bél használata rendkívül egyszerű: töltés előtt elegendő 30 percig sóoldatban áztatni, majd szorosan megtölteni a töltelékkel, elkötni és feldolgozni.
  • PZH tanúsítvánnyal rendelkezik - a termék tesztelt, és engedélyezett élelmiszerrel való érintkezésre, beleértve a magas hőmérsékleten hőkezelt élelmiszereket is.
  • Részletes adatok - a bél hőállósága lehetővé teszi a 90°C-on történő füstölést. A csomag ekrü színű, kb. 4 m hosszú és 55 mm átmérőjű belet tartalmaz.


Kiváló minőségű hentesipari, állati eredetű fehérje (kollagén) bél – marhabőr hasítékából nyerve. Ideális kolbászokhoz, lehetővé teszi a házi felvágottak egyszerű és gyors elkészítését. Az élelmiszerrel érintkezésre engedélyezett bél hőállósága lehetővé teszi az abálást max. 75°C-on, a füstölést 90°C-on, valamint a hideg füsttel történő feldolgozást max. 40°C-on. Ezzel egyszerűen és problémamentesen készíthet házi felvágottakat és abált, illetve füstölt kolbászokat, mint például a żywiecka, krakowska és szynkowa. A bél a hosszan érlelt kolbászok készítéséhez is beválik. A csomag ekrü színű, kb. 4 m hosszú és 55 mm átmérőjű belet tartalmaz.


Figyelem!

Töltés előtt a belet 30 percig, 20 ±5°C hőmérsékleten, 10–15%-os sóoldatban kell áztatni (1/2 pohár só 1 l vízhez). A szorosan megtöltött belet el kell kötni, és a kolbász fajtájának megfelelő eljárással kell feldolgozni.

Fogyasztás előtt a belet el kell távolítani. Fogyasztásra nem alkalmas.

A fehérje (kollagén) bél állati eredetű, PZH tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az egységcsomag 4 fm ± 5%-ot tartalmaz

Átmérő: 55 mm

Tömeg
60.0 g

Materiał
białkowa

Húsipari kollagén bél Ø 55 – 4 m

Húsipari kollagén bél Ø 55 – 4 m ['kolbászokhoz', ' házi felvágottakhoz', ' füstöléshez', ' kolbászbél', ' kollagénbél krakkói kolbászhoz', ' kollagénbél Żywiecka kolbászhoz', ' ekrü bél', ' ekrü kollagénbél']
kedvencek

1 671 Ft

417,63 HUF/m

Tedd a kosárba