A házi húskészítmények finomabbak, egészségesebbek és olcsóbbak, mint a boltiak. Ha úgy döntöttél, hogy házilag készítesz żywieckát, krakowskát vagy szynkowát, ez a kollagénbél ideális választás.
Kiváló minőségű, állati eredetű, kollagén alapú kolbászbél – szarvasmarha hasított bőréből készül. Ideális kolbászokhoz, lehetővé teszi a házi húskészítmények egyszerű és gyors elkészítését. Az élelmiszerrel érintkezésre engedélyezett bél hőállósága lehetővé teszi az abálást max. 75°C-on, a füstölést 90°C-on, valamint a hideg füsttel történő kezelést max. 40°C-on. Segítségével egyszerűen és problémamentesen készíthetsz házi, abált és füstölt kolbászokat, például żywieckát, krakowskát és szynkowát. A bél hosszú érlelésű kolbászok készítésére is alkalmas. A csomag karamellszínű, kb. 4 m hosszú és 65 mm átmérőjű belet tartalmaz.
Figyelem!
Töltés előtt a belet 30 percig 20 ±5°C-on, 10–15%-os sóoldatban (1/2 csésze só 1 l vízhez) kell áztatni. A szorosan megtöltött belet el kell kötni, majd a kolbászfajtának megfelelő eljárásnak alá kell vetni.
Fogyasztás előtt a belet el kell távolítani. Nem ehető.
A kollagénbél állati eredetű, PZH tanúsítvánnyal rendelkezik.
Az egységcsomag 4 fm ± 5%-ot tartalmaz
Átmérő: 65 mm
EU-ban készült