Természetes, magas minőségű sertésbelek 28/30 mm kaliberrel. Velük a munka villámgyorsan megy! 10-13 kg húshoz.Jó minőség és egységes kaliber - a belek nagyfokú tartóssággal és a kész termékben egységes kaliberrel jellemezhetők.Ideális házi készítményekhez - a termék kivételes minőségének köszönhető... több >
Természetes, magas minőségű sertésbelek 28/30 mm kaliberrel. Velük a munka villámgyorsan megy! 10-13 kg húshoz.
Jó minőség és egységes kaliber - a belek nagyfokú tartóssággal és a kész termékben egységes kaliberrel jellemezhetők.
Ideális házi készítményekhez - a termék kivételes minőségének köszönhetően sokkal gyorsabban és gördülékenyebben készítheted el saját, egészséges, nyers, érlelt, főtt, sütött, füstölt vagy grillezett kolbászaidat.
Biztonságos használat - a belek rendkívül ellenállók a sérülésekkel és repedésekkel szemben, így a velük végzett munka kényelmes és stresszmentes.
Azoknak, akiknek fontos az egészség – a természetes sertésbelek lehetővé teszik, hogy egészségtelen adalékok és tartósítószerek nélkül készíts saját kolbászokat.
Egyszerű használat - a munkát megelőzően a beleket kb. 2 órán át legfeljebb 30°C hőmérsékletű vízben kell áztatni, majd belsejüket langyos vízzel átöblíteni. Ezt követően a termék készen áll a töltésre.
Gazdaságos csomagolás - termékünk megvásárlásával egész 20 m természetes sertésbelet kapsz, ami elegendő kb. 10-13 kg hústöltelékhez!
Jałowcowa, zwyczajna, biała, „Śląska” kolbász, a finn „Grilli”, a német „Bratwurst”, a francia „Boudin blanc” és „Saucisse Montbeliard”? Gondolsz az egészséges házi felvágottak készítésére? Kedvenc vékony, főtt, füstölt, grillezett, szárított vagy érlelt kolbászod elkészítése többé nem jelent számodra problémát!
A 28/30 mm kaliberű természetes sertésbelek olyan termékek, amelyek minőségét már az első pillanattól értékelni fogod. A belek nagy tartósságúak. A termék hermetikusan csomagolt, és kizárólag sóval van tartósítva. Egy csomagban összesen 20 m bél található.
Összetevők: sertésbelek, só
Fontos, hogy a beleket még gyorsabban megtöltheted a speciális kolbásztöltők segítségével.