Prémium minőségű, 28/30 mm kaliberű természetes sertésbelek, hosszú szálakban, akár 8 m-ig! Velük a munka villámgyorsan megy! 10-13 kg húshoz.
- Prémium minőség és egységes kaliber - a belekre hosszú szálak (kötegenként akár 8 m) és nagy sérülésállóság jellemző, a késztermékben pedig egységes a kaliber.
- Ideális házi készítményekhez - a termék kivételes minőségének köszönhetően sokkal gyorsabban és gördülékenyebben elkészítheted saját, egészséges kolbászaidat: nyers, érlelt, főtt, sütött, füstölt vagy grillezett.
- Használata biztonságos - a belek kivételesen ellenállók a sérülésekkel és a repedésekkel szemben, ezért a velük végzett munka kényelmes és stresszmentes.
- Azoknak, akik odafigyelnek az egészségükre - a prémium természetes sertésbelek lehetővé teszik a kolbászok önálló előállítását egészségtelen adalékok és tartósítószerek nélkül.
- Egyszerű használat - a belek használata előtt kb. 3 órán át áztasd vízben, legfeljebb 30°C hőmérsékleten, majd belsejüket langyos vízzel öblítsd át. Ezt követően a termék megtölthető töltelékkel.
- Gazdaságos, visszazárható csomagolás - termékünk megvásárlásakor 20 m természetes sertésbelet kapsz, ami elegendő kb. 10-13 kg hústöltelékhez!
Borókás, hagyományos, fehér, „Śląska” kolbász, a német „Bratwurst”, a francia „Boudin blanc” és „Saucisse Montbeliard”? Egészséges házi hentesáruk készítésén gondolkodsz? A kedvenc vékony kolbászod – főtt, füstölt, grillezett, szárított vagy érlelt – elkészítése többé nem jelent számodra problémát!
A 28/30 mm kaliberű prémium természetes sertésbelek minőségét már az első pillanattól értékelni fogod. A belekre hosszú szálak jellemzők (kötegenként akár 8 m). A termék hermetikusan csomagolt és kizárólag sóval tartósított. Egy csomagban összesen 20 m bél található.
Ami lényeges: a belek töltése még gyorsabb a speciális kolbásztöltők segítségével.
Próbáld ki hentesáru-kalkulátorunkat is.
Összetevők: sertésbelek, só
Figyelem! ≤10°C hőmérsékleten tárolandó