Tejfeldolgozás
Élelmiszerfeldolgozás
Sütés
Húskészítés
Borkészítés
Pálinkafőzés
Sörfőzés
Otthon és kert
Hőmérők
Mennyiség az oldalon:
Rendezés:
Görög sajthoz való baktériumkultúrák
1 939 Ft
1938,52 HUF/db.
Baktériumkultúrák Gouda sajthoz
Sajtkészítő készlet - kezdő sajtkészítő
5 571 Ft
5570,61 HUF/db.
Túróhoz való baktériumkultúrák
Baktériumkultúrák joghurthoz
Baktériumkultúrák érlelt kolbászokhoz, 2 g
950 Ft
475025,00 HUF/kg
Baktériumkultúrák érlelt húsokhoz, 2 g
Kalcium-klorid sajtkészítéshez - 100 g
720 Ft
7195,00 HUF/kg
Kálium-nitrát húsok pácolásához, 100 g
1 171 Ft
11709,90 HUF/kg
Pác szalonnához - zöldfűszerek és fűszerek keveréke, 35 g
479 Ft
13695,71 HUF/kg
Kálium-nitrát (salétrom) hús pácolásához, 20 g
471 Ft
23535,00 HUF/kg
Sajtkészítő készlet