Pekla fokhagymás-fűszeres pácsó sonkafőzőhöz, 100 g

SZIMBÓLUM: 410022
EAN: 5904816004120

431 Ft

Kosárba tesz

4313,20 HUF/kg

SZIMBÓLUM: 410022
EAN: 5904816004120


Leírás

Sonkafőzőben készítesz felvágottakat? Feltétlenül próbáld ki a Peklosól – Pekla czosnkowo-ziołowa terméket, amelyet kifejezetten a sonkafőzőben készített húskészítményekhez ajánlunk.Egyszerű használat - könnyen és gyorsan elkészítheted a tökéletes páclevet főzött és füstölt húsokhoz, például sonkafő... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

Sonkafőzőben készítesz felvágottakat? Feltétlenül próbáld ki a Peklosól – Pekla czosnkowo-ziołowa terméket, amelyet kifejezetten a sonkafőzőben készített húskészítményekhez ajánlunk.


  • Egyszerű használat - könnyen és gyorsan elkészítheted a tökéletes páclevet főzött és füstölt húsokhoz, például sonkafőzőben, kiemelve azok kiváló ízét.
  • Egy termék, sokféle feldolgozási mód - a páclé kiválóan beválik a húsok sonkafőzőben történő főzéséhez, de használhatod füstöléshez, pácoláshoz, illetve sütéshez is (150°C alatti hőmérsékleten) házi finomságaidhoz.
  • Tökéletesen összeállított keverék - számos fűszert találsz benne, többek között: fekete bors, szegfűbors, szerecsendió, chili, kömény, koriander, mustármag, erős paprika, édes paprika, szárított hagyma és granulált fokhagyma, valamint gyógynövények: majoránna, borsikafű és lestyán. Ezek a természetes, egészséges összetevők kiváló ízt és különleges aromát biztosítanak a házi készítményeknek.
  • Hatékony védelem a káros baktériumok ellen - sós páclevünknek köszönhetően a sonkák és más húsok nemcsak szép színüket őrzik meg, hanem mikrobiológiailag is stabilak lesznek.
  • Kiadós csomagolás - 100 g Peklosól elegendő akár 1,1 kg főtt sonka vagy más hús sonkafőzőben való elkészítéséhez, amelyet aztán megfüstölsz, bepácolsz vagy megsütsz (150°C alatti hőmérsékleten).

 

Legújabb páclevünkkel az ízletes és egészséges húsok elkészítése

sonkafőzőben – például fokhagymás-fűszeres aromájú főtt sonkáké – maga a gyönyörűség. Az előre összeállított, bevált arányokat használva könnyen és gyorsan elkészítheted az illatos páclevet, amely gyógynövényes jegyekkel gazdagítja a házi sonka ízét. A Peklosól pácsó arról is gondoskodik, hogy a húsok ne csak étvágygerjesztő színűek legyenek, hanem mikrobiológiailag stabilak is maradjanak. A 100 g-os csomag akár 1,1 kg főtt sonka vagy más hús elkészítéséhez elegendő, amelyet megfüstölsz, bepácolsz vagy megsütsz (150°C alatti hőmérsékleten).


Ha a házi konyhádban még nem szerepelnek sonkafőzőben készített főtt ételek – engedd, hogy elcsábítsanak!

 

Elkészítés:

A csomag tartalmát öntsd fel 1 L vízzel, forrald fel, majd hagyd kihűlni. Egy 1,1 kg tömegű sonkadarabot vagy karajt helyezz egy kisebb edénybe úgy, hogy a páclé teljesen ellepje. A gyorsabb pácolás érdekében több helyen injektáld be a húst (kb. 60 - 80 ml páclével). Pácold hűtőben (4-8°C) 5-7 napig, a húst 2 naponta fordítsd meg. Pácolás után vedd ki a húst a pácléből, és helyezd a sonkafőzőbe. A fedélbe tegyél hőmérőt. A sonkafőző edényt állítsd egy vízzel teli lábosba úgy, hogy a vízszint a hús szintje fölé érjen. A víz hőmérséklete ne haladja meg a 90°C-ot. Főzd addig, amíg a hús belső hőmérséklete eléri a 68°C-ot. Ezután vedd ki a sonkafőzőt a vízből, hagyd kihűlni, majd tedd hűtőbe, lehetőleg egy éjszakára.


Összetevők: Jódatlan só, fűszerek (fekete bors 4,3%, szegfűbors, szerecsendió, chili, kömény, koriander, mustármag, erős paprika, édes paprika); csomósodást gátló anyag: E 536, granulált fokhagyma 4,4%, cukor, gyógynövények 1,5% (majoránna, borsikafű, lestyán), szárított hagyma, kálium-nitrát, nátrium-nitrit.

A termék nyomokban mustárt, zellert, szóját, szezámot, glutént és dióféléket tartalmazhat.



Tömeg
100.0 g

Zastosowanie
do szynkowaru

Z solą
igen

Pekla fokhagymás-fűszeres pácsó sonkafőzőhöz, 100 g

Pekla fokhagymás-fűszeres pácsó sonkafőzőhöz, 100 g ['pekla', ' pácolás', ' pekla sonkához', ' pekla sonkafőzőhöz', ' pekla húsokhoz', ' pácsó', ' páclé a hús pácolásához', ' páclé a hús pácolásához recept', ' szárazpácolás', ' pácoló só']
kedvencek

431 Ft

4313,20 HUF/kg

Tedd a kosárba