Fehér kolbászhoz - A fűszer- és zöldfűszer-keverék gondosan összeállított kompozíció, amely a fehér kolbásznak hagyományos, majoránnás ízt és aromát kölcsönöz.
Illatos, lágy és különleges ízű házi kolbászról álmodsz? Van rá megoldás! Fűszer- és zöldfűszer-keverékünkkel könnyedén elkészítheted a finom, zöldfűszeresen aromás, szájban olvadó kolbászt! A Fehér kolbászhoz való keverék különlegesen válogatott zöldfűszerek és fűszerek elegye, só és cukor nélkül. Egy 20 g-os csomag akár 4 kg kolbász elkészítésére elegendő! Hagyományos aromáját a majoránnának köszönheti, amely kiegészíti a hús természetes ízét, gazdaggá és mélyebbé téve azt. Nyűgözd le szeretteidet a házi fehér kolbász klasszikus ízével!
Felhasználás:
Hozzávalók 4 kg fehér kolbászhoz:
Elkészítés:
A húst vágd darabokra, a sovány részeket válaszd el a zsírosaktól. A zsíros darabokat darálón 2–4 mm-es, a soványakat 8–12 mm-es lyukú tárcsán daráld le. A marhahúst külön, a legkisebb lyukú tárcsán daráld, és 100 ml hideg vízzel dolgozd ki addig, amíg fehér kocsonyás anyag nem válik ki, amely összefogja a húsmasszát. Keverd össze a ledarált húsokat, add hozzá a sót és a fűszer- és zöldfűszer-keveréket, majd a maradék hideg vízzel dolgozd ki a masszát. Az összetevőknek tökéletesen össze kell állniuk, a massza legyen egynemű és ragadós. Kolbásztöltő használatával töltsd meg a belet a húsmasszával. Az így elkészített nyers kolbászt 75–80°C-os vízben abáld 20–25 percig.
Összetevők: majoránna 57%, fűszerek 43% (fekete bors 28%, szerecsendió, fokhagyma). A termék szezámmagot, zellert, mustárt, glutént, kén-dioxidot, földimogyorót és szóját tartalmazhat.
Próbáld ki a húsipari kalkulátorunkat.
Nettó tömeg: 20 g
Figyelem!
Hozzáadott só és cukor nélkül.
Száraz helyen tárolandó, ne tegye ki közvetlen UV-sugárzásnak.
Az üzemben allergén termékeket is használnak: mustár, zeller, szója, szezám, glutén, diófélék.
A csomagolás méretei: