Ismerd meg a házi húsok különleges ízének titkát - Feliks nagypapa titka egy klasszikus, természetes fűszerekből és gyógynövényekből álló keverék, amelyet a házi pácoláshoz alkottunk. Ennek köszönhetően a húsok mély, gyógynövényes aromát és a régi idők ízét kapják. Élvezd az adalékmentes házi húskészítményeket, miközben megőrzöd kedvenc családi receptjeidet.
Vágysz pácolt, illatos, omlós és ízletes húsokra? Szeretnéd visszahozni azokat az időket, amikor az ételek nem voltak tele vegyi anyagokkal és mesterséges adalékokkal? Van rá megoldás! Fűszer- és gyógynövénykeverékünkkel könnyedén készíthetsz finom, aromásan gyógynövényes, szájban olvadó húsételeket. A pácoláshoz való Feliks nagypapa titka kifejezetten válogatott, természetes fűszerekből és gyógynövényekből áll, só, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. Termékünk választásával biztos lehetsz a biztonságos és egészséges élelmiszerben!
Nyűgözd le szeretteidet a húsételek lenyűgöző új változatával!
Használati útmutató:
Hozzávalók 5 kg húshoz:
Recept:
Önts 18 g fűszer- és gyógynövénykeverékre 0,5 l vizet, forrald fel, majd hűtsd le. Készítsd el a páclevet 2 l vízből, peklosóból és cukorból. A húst vágd egyforma darabokra (kb. 0,5 - 1 kg), helyezd a pácoló edénybe és injektáld a páclevet 60 ml/1 kg arányban. Ezután a maradék pácléhez add hozzá a lehűtött, fűszer- és gyógynövénykeveréket tartalmazó vizet, alaposan keverd el, és öntsd a húsra úgy, hogy teljesen ellepje. A legjobb, ha felülről lesúlyozod (pl. leszorítóval), hogy ne emelkedjen ki a pácléből. Pácolás 10-14 napig hűtőben. A bepácolt, jól leszárított húst füstölheted, megsütheted vagy abálhatod.
Összetevők: fűszerek 75% (koriander, borókabogyó, szegfűbors, fekete bors, babérlevél), gyógynövények 25% (majoránna, borsikafű, rozmaring 5,5%, kakukkfű). A termék tartalmazhat szezámmagot, zellert, mustárt, glutént, kén-dioxidot, földimogyorót és szóját.
Próbáld ki még a húskészítmény-kalkulátorunkat.
Figyelem!
Nettó tömeg: 500 g
A csomagolás méretei: