Fehér kolbászhoz - fűszer- és gyógynövénykeverék, 350g

SZIMBÓLUM: 310034
EAN: 5904816025231

3 524 Ft

Kosárba tesz

10070,00 HUF/kg

SZIMBÓLUM: 310034
EAN: 5904816025231


Leírás

Afehér kolbászhozvaló keverék gondosan összeállított fűszer- és fűszernövény-kompozíció, a hagyományos lengyel konyha szellemében. Jellegzetes aromát és ízt ad az otthon készített kolbásznak. Most 350 g-os kiszerelésben – ideális a házi hentesáruk kedvelőinek.Tökéletes fűszerezéshez - a keverék jell... több >

SZÁLLÍTÁS: a legközelebbi munkanapon
tudj meg többet »
14 NAP A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉRE indoklás nélkül!
tudj meg többet »

fehér kolbászhoz való keverék gondosan összeállított fűszer- és fűszernövény-kompozíció, a hagyományos lengyel konyha szellemében. Jellegzetes aromát és ízt ad az otthon készített kolbásznak. Most 350 g-os kiszerelésben – ideális a házi hentesáruk kedvelőinek.


  • Tökéletes fűszerezéshez - a keverék jellegzetes majoránnaillatot és mély ízt ad az otthon készített kolbásznak.
  • Gazdaságos és praktikus csomagolás - egy 350 g-os csomag elegendő 70 kg házi fehér kolbász fűszerezéséhez! Ideális megoldás nagyobb alkalmakra – ünnepekre, családi rendezvényekre vagy a grillszezonra való felkészüléshez.
  • Természetes összetétel - só és cukor hozzáadása nélkül, válogatott, kiváló minőségű összetevők: majoránna, fekete bors, szerecsendió és fokhagyma alkotnak egy kompozíciót, amely kiemeli a hús ízét, és meghozza az étvágyat a házi finomságokhoz!


Illatos, lágy és különleges ízű házi kolbászról álmodsz? Van rá megoldás! Fűszer- és fűszernövény-keverékünkkel könnyedén elkészítheted a finom, szájban olvadó fehér kolbászokat, kitűnő gyógynövényes jeggyel. Csak gondosan válogatott fűszernövények és fűszerek, só és cukor nélkül.

Egy 350 g-os csomag elegendő akár 70 kg kolbász elkészítéséhez. Keverékünk hagyományos aromáját elsősorban a majoránnának köszönheti, amely gazdagítja a hús természetes ízét. Nyűgözd le szeretteidet a házi fehér kolbász klasszikus ízével!


Használat

Hozzávalók 4 kg fehér kolbászhoz: 

  • 2 kg lapocka
  • 1 kg tarja
  • 0,5 kg marhahús
  • 0,5 kg szalonna vagy tokaszalonna
  • 200 ml hideg víz
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 64 g só
  • 20 g FEHÉR KOLBÁSZHOZ való fűszer- és fűszernövény-keverék
  • sertésbelek (⌀28/30 kb. 7 m)

Elkészítés:

A húst darabold fel, válaszd szét a sovány részeket a zsírosaktól. A zsíros darabokat 2-4 mm-es lyukbőségű tárcsán, a soványakat 8-12 mm-es tárcsán daráld le. A marhahúst külön, a kisebb lyukú tárcsán daráld le, és keverd össze 100 ml hideg vízzel, amíg ragacsos állagot nem kapsz, amely összefogja a teljes húsmasszát. Keverd össze a ledarált húsokat, add hozzá a sót és a fűszer- és fűszernövény-keveréket, majd a maradék hideg vízzel alaposan dolgozd ki a masszát. Az összetevőknek tökéletesen össze kell állniuk, a massza egységes, ragacsos állagú legyen. A töltő segítségével töltsd meg a beleket húsmasszával. Az így elkészített nyers kolbászt 75-80°C-os vízben 20-25 percig abárold.

Összetevők: majoránna 57%, fűszerek 43% (fekete bors 28%, szerecsendió, fokhagyma). A termék tartalmazhat szezámmagot, zellert, mustárt, glutént, kén-dioxidot, földimogyorót és szóját. 

Próbáld ki a mi hentesáru-kalkulátorunkat.


Figyelem!

  • só és cukor hozzáadása nélkül,
  • száraz, UV-sugárzástól védett helyen tárolandó,
  • az üzemben allergéneket is használnak: mustár, zeller, szója, szezám, glutén, diófélék.


Nettó tömeg: 350 g


A csomagolás méretei:

  • magasság 25 cm
  • szélesség 17 cm
Tömeg
0.35 kg

Fehér kolbászhoz - fűszer- és gyógynövénykeverék, 350g

Fehér kolbászhoz - fűszer- és gyógynövénykeverék, 350g ['hogyan készíts fehér kolbászt', ' fűszerek és gyógynövények fehér kolbászhoz', ' házi húskészítmények', ' házi kolbász', ' ízesítők kolbászokhoz', ' fűszerek és gyógynövények házi készítményekhez', ' legjobb fehér kolbász', ' hentesáru-készítés', ' fehér kolbász az ünnepekre', ' hogyan fűszerezd a fehér kolbászt']
kedvencek

3 524 Ft

10070,00 HUF/kg

Tedd a kosárba